Ga naar inhoud

Shifra

Members
  • Items

    66
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Shifra

  1. Het blijven vrij zelfstandige dieren en als je geen oppas kan regelen dan kan het nou eenmaal niet. Gewoon zorgen dat ze biks en hooi genoeg hebben en natuurlijk voldoende vers water en ik zou zeggen veel plezier met je nachtje weg :)

    Die van mij geef ik ook maar 1x per dag eten maar ik heb wel konijnen die zelf maat houden dus dan is dat sowieso niet zo'n probleem

  2. mijn vlaam heeft dit ook gehad, ik heb de dierenarts gebeld en die heeft me speciale druppels voorgeschreven. Binnen 2 dagen was het weg, het meest rode dan. Ik vind die plek op zn vacht net naast zn oog echter niet lijken op wat mijn vlaam had, dus zou toch even naar de da gaan voor de zekerheid

  3. Mijn vlaam was echt heel snel zindelijk. Heb hem 2 dagen in zn hok opgesloten zodat hij kon wennen en hij vond na een halve dag al uit dat hij een vast plekje moest gaan zoeken waar het meeste wel terecht kwam. Ik heb inderdaad een kattenbak voor hem. Had ook zo'n hoekbakje maar daar komt de helft naast en ze keutelen en plassen wat af die reuzen.

    Wel het allerliefste konijn wat ik ooit heb gehad. Heel makkelijk en vriendelijk. Denk dat je heel veel plezier zult hebben van dit ras.

  4. Hier heb ik nog een vlaam die geen hooi wil eten. Kan misschien nog liggen aan t feit dat hier vers gras groeit waar hij van kan eten maar hooi eten ho maar. Misschien toch maar eens een ander merk proberen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .