Ga naar inhoud

jolanda80

Members
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jolanda80

  1. ik moet ze beide 0,4 ml geven de da deed het zo makkelijk van de week maar ik heb er toch meer moeite mee haha zit helemaal onder de haren als we klaar zijn. als ik het nu door de biks doe dan weet ik niet of ze beide even veel hebben gehad aangezien ze allebei uit het zelfde bakje eten. ook zo met de witlof ze eten van dezelfde schaal. wortel zijn ze niet zo gek op nog (zitten pas net op groen voer)

    aardbeitjes hebben ze nog niet op hier

  2. mijn nijn heeft snot en heeft hiervoor een ab kuur gekregen. het gaat niet zonder slag of stoot om dit te geven wie heeft de tip ho ik het het makkelijkste kan doen nu doe ik het met een spuitje in zijn bekje maar eer ik hem goed vast heb ervoor pfff. zo zielig is er nog een ansdere manier?

  3. oke ik kijk het iig even aan tot na het weekeind met de witlof. en dan kijk ik even voor de andijvie. deze 2 groentes wil ik dan als ze er goed op reageren als hoofd groen houden en dan verder varieeren geven jullie steeds verschillende soorten of een paar dagen achterelkaar hetzelfde erbij?

  4. bedankt dames. knabbel en babbel hebben net een blaasje witlof gekregen en peuzelde dit lekker op kijken wat ze erop doen en morgen weer wat meer proberen. wanneer zou ik vb andijvie erbij kunnen gaan geven over 1 week of mag eerder ook?

  5. met welke groente soort of fruit soort kan ik het beste beginnen en hoeveel mogen ze ervan? ik las dat ze uiteindelijk verschillende soorten per dag mpgen aan welke hoeveelheden moet ik dan denken per dag? ik heb 2 dwergjes zitten.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .