Ga naar inhoud

Sannxx

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sannxx

  1. Bedankt allemaal, hier heb ik zeker wat aan gehad. 
     

    Op het moment begint ze weer een beetje te knabbelen op hooi. Dit is ook het enige wat ze nu eet. Ongeveer een klein handje/plukje. De dierenarts gaf aan dat dat echt nog te weinig is en zodoende voer ik nog wel bij met dwangvoer. Ook om te zorgen dat ze niet nog meer afvalt, ze is wat aan de dunnere kant. 
     

    We zijn ook gestopt met de pijnstillers. Telkens als ik die gaf, knabbelde ze helemaal aan niks meer. En ze vertoont geen pijn en de wond is al heel mooi aan het genezen. 

     

    het gaat dus de betere kant op, maar we zijn er nog niet. Hoop dat ze zich snel beter voelt en dan zelf wat meer gaat eten. 

  2. Hi,

     

    Mijn konijntje is donderdagochtend gesteriliseerd en heb haar smiddags weer opgehaald. Nu sinds de operatie heb ik haar echt bijna niet zien eten. Zodoende dat ik dwangvoer heb gekregen om dit te voeren. Nu zaterdagavond gaat het eten nog steeds moeizaam. Ze wordt steeds actiever en feller tegen het dwangvoeren. Ze bijt en laat alles weer uit der mond lopen. Ze vertoon verder niet enorm veel pijn, ze wond ziet er goed uit en ze blijft er ook vanaf. Uiteraard krijgt ze 2x per dag pijnstiller. Die neemt ze wel goed aan. Hebben jullie nog tips of tricks om het wat makkelijker te maken. Dit geeft namelijk zoveel stress. Ze is groenvoer gewend, dit bied ik ook aan. Hier zie ik echt kleine beetjes vanaf geknabbeld worden en af en toe een sprietje hooi. Verder hoor ik der buikje rommelen sinds vanavond. 
    Ze plast en ze poep (plak poep of mini keutels) wel. 
    uiteraard is er al meermaals contact met de dierenarts geweest en de spoedpost. Die zeggen allemaal steeds hetzelfde. Blijven dwangvoeren. 
     

    Alvast bedankt voor jullie hulp.  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .