Ga naar inhoud

Sanneke77

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sanneke77

  1. 4 uren geleden, Mitty zei:

    Weet je zeker dat het stampgeluiden zijn? Toen mijn konijnen nog in de tuin leefden, maakte ze rond die tijd ook zoveel herrie. Ook met knaaggeluiden. Het bleek dat ze met de toiletbak gingen gooien totdat hij uit het bovenhok viel. Dat klonk als stampen, misschien dat ze bij jou iets omhoog gooien wat een dreun geeft of ergens anders herrie mee schoppen. Misschien een plank waar ze aan trekken? Rond die tijd worden ze sowieso actief. Ik hoop dat je de oorzaak vindt!

    Die toiletbak ja. Ze hebben een heel duidelijke voorkeur waar deze moet staan. Gelukkig gooien ze hem niet meer om, maar ze blijven na het verschonen schuiven tot deze naar hun zin goed staat 😀

    • Haha 2
  2. Ik heb geen buitenren, maar ze zijn overdag altijd vrij in de tuin. Zeker een uur of 6. Zou kunnen dat het te klein is, wellicht een overdekte buitenren aan het hok monteren. Ik ga me daar in verdiepen. 

    Ze zijn nu bijna een jaar, hormonen kunenn ook meespelen natuurlijk. 

    In de buurt ook wat vroege buurmannen, maar dat is niet veranderd. Katten, ja, dat kan. Veel katten in de buurt. Als ze overdag buiten zijn, duiken ze ook altijd weg als er een kat in de tuin springt.

    Bedankt voor de reacties!

  3. Wij hebben 2 konijnen, nederlandse dwerghangoortjes. Deze zitten buiten in een 2 verdiepingen hok. Ze staan achter in de tuin onder de overkapping. Wij slapen achter en horen ze vaak wel rommelen in de nacht. Nu hebben ze iets nieuws, ze knagen en/of stampen. Rond een uur of 5 beginnen ze en blijven stug doorgaan. Ik lig er wakker van, want het maakt echt herrie. Ik vrees dat ook de buren hier wel last van hebben. Ik wil wel naar ze toegaan, maar ben dan bang dat ze aanleren dat ik kom als ze dat geluid maken. Maar slapen kan ik ook niet, het is echt storend! Hebben jullie tips?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .