Ga naar inhoud

IrisL

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door IrisL

  1. Ze krijgen korrels (geen muesli) van selective. voor de rest is ze zeer actief. Wil wel steeds ontsnappen, in tegenstelling tot haar maatje Rolf 🙂 

    bedankt voor de reacties! 
     

    het is tot nu toe bij die ene keer gebleven. Was wel even in paniek

  2. Hallo iedereen bedankt voor de reacties 

     

    Momenteel gebruik ik een soort stro als bedding. uit een geperst pak. Hij zit precies wel vaker op de papierkorrels in zijn toilet. Misschien vindt hij dit toch aangenamer ? 
    De reden waarom ik wacht met de antibiotica is omdat ik me afvroeg of het kwam door de omgeving. Wilde eerst dat uitsluiten. Ben inmiddels al begonnen met de antibiotica. 

     

  3. Hallo iedereen 

     

    Ik heb mijn konijn nu een maand. 
    hij krijgt echter meer last van traanoogjes met wat rodere oogleden. Hier lijkt hij geen last van te hebben. Wat wel het geval is is dat hij soms niesbuien heeft van 5-15 niezen per keer. Toch zeker elke dag 2 a 3. Ik ging naar de dierenarts maar die vond het een raar gegeven omdat er niets echt sprake is van gekleurd snot. Zijn neus ziet er ook normaal uit. Hooi en stro komt van de dierenwinkel en is dus stofvrij vermoed ik.  De dierenarts schreef antibiotica voor, maar zei me dat dit was omdat het zou kunnen dat dit nu een virale infectie is en misschien zou kunnen overslaan naar een bacteriële. Maar omdat dit echt in vlagen komt, heb ik nu de antibiotica nog niet gestart. 
    heeft iemand hetzelfde meegemaakt? Of weet iemand wat ik het best doe? 
    hij eet speelt en drinkt normaal. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .