Ga naar inhoud

SpookyPumpkin

Members
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door SpookyPumpkin

  1. Ik heb nog een aanvullende vraag: 
     

    Hoe vaak geven jullie dan extra hooi? 

    Alsnog de hayfeeder heb gevuld, is deze binnen een half uur helemaal leeg getrokken in de wc. Maar het is dus niet “op”. Als ik het meteen weer bijvul, dan ligt het nieuwe hooi ook gewoon binnen een half uur weer in de wc. 

    Ik vind het nu heel lastig te bepalen hoeveel hooi ik geef en wanneer ik het weer bijvul. 

  2. 21 uren geleden, Bunny566 zei:

    Zelfde als Suus1978. Ze trekken het hooi uit de ruif en in de toiletbak. Ik verschoonde dit ook elke dag maar inmiddels hebben we nog een aparte toiletbak in de ren staan. En poepen ze daarin in plaats van in de toiletbak onder de ruif. Die hoef ik sindsdien niet meer dagelijks te verschonen. Je zou dus een extra toiletbak kunnen proberen.

     

    Dat zouden we inderdaad kunnen proberen. Dankjewel voor de tip. 

  3. 19 uren geleden, Evee zei:

    Weet je dat een " hayfeeder "  gewoon hooiruif heet in het Nederlands 🙂 

    Ik moet zeggen dat ik er eigenlijk gewoon niet over heb nagedacht wat het Nederlandse woord was. Op Pinterest vind je toch de meeste ideeën als je zoekt op een Engelse term, en die is een beetje blijven hangen 😉

    • Haha 1
  4. Wij hebben een hayfeeder die tevens toilet is. Zodra wij deze hayfeeder vullen met hooi, trekken onze konijntjes al het hooi tussen de tralies door, waardoor het in hun wc komt te liggen. Omdat die wc natuurlijk regelmatig geleegd wordt, zorgt dit ervoor dat er meerdere pakken hooi per week doorheen gaan. Als ze nu al dat hooi zouden eten dan zou ik het niet echt een probleem vinden, maar ze eten dus relatief weinig hooi, maar het wordt gebruikt als toilet vulling. 

     

    Doen jullie konijnen dit ook? En hebben jullie er iets op kunnen bedenken om dit tegen te gaan? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .