Ga naar inhoud

VICTROLA

Members
 • Items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Vlaams-Brabant
 • Namen van de konijnen:
  Bugs & Baileys
 • Huisdieren
  Konijntjes

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

VICTROLA's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

4

Reputatie

 1. Moet getrimd worden, lijkt me de beste oplossing; ik zorg ervoor dat het goed komt! Nogmaals dank.
 2. Sorry, nog iets vergeten te vermelden wat de dierenarts zei: "Dat zijn de zachte keutels die hij normaal terug moet opnemen" ...
 3. Verharen, inderdaad & ze eten veel hooi. Dierenarts raadt me aan om het een paar dagen in het oog te houden & poep schoon te houden (is al schoon) & haartjes weg te knippen daar ... 👍🏻
 4. Hey, iedereen ... 👋🏻 Na een heel gedoe met de complicaties na castraties van Bugs & Baileys & hun oormijt heb ik sinds een paar dagen afwijkende keutels opgemerkt. Foto's werden ook gestuurd naar mijn dierenarts. Ik hoop niet dat ze wormen hebben ... 😰 Tips & feedback steeds welkom. Groetjes!
 5. Proficiat! 👍🏻🤩
 6. Klopt ... 🤭 Ik ben master vertaalster / tolk / journaliste & schrijf woorden die overgenomen werden uit andere talen steevast cursief ... 🤪 Top opgemerkt van je! Tot nu toe lukt het wel, dank je! Ik ben vandaag ook heel het verblijf aan het schoonmaken. Het meeste maak ik elke dag schoon, maar door die oormijt ben ik een grondige reiniging van alles aan het doen. Bugs & Baileys bekijken me nogal & komen vaak weer kopjes geven ... 🥰 PS: Bedankt voor de tip; ik zal er zeker rekening mee houden!
 7. Hey, iedereen ... 👋🏻 Zoals reeds gemeld, hebben Bugs & Baileys helaas oormijt, maar ze worden er wel goed voor behandeld (inspuitingen & oordruppels). Bugs laat de druppels heel makkelijk toedienen, maar Baileys niet, de rakker! 🤪Gelukkig zijn ze allebei grote fans van hun transportbox, iets waar ik handig gebruik van maak om Baileys zijn oordruppels toe te dienen. Ik lok Baileys in de box met een snack & dien hem dan de oordruppels toe. Neemt wel wat tijd in beslag, maar beter zo dan anders! Ik hoop dat ie blijft in de box gaan voor het toedienen van de medicatie. Hem op een hoge tafel zetten, lukt niet. Hij springt er zo af. Tips & feedback steeds welkom. Groetjes!
 8. VICTROLA

  Oormijt

  Sinds gister heb ik deze rode puntjes in 1 oor van Bugs gezien. Meteen naar de dierenarts gebeld, een andere dan de gewone die een klant aan zich heeft laten verloren gaan. Deze namiddag ben ik geweest bij de "nieuwe" dierenarts dus. Een heel vriendelijke meneer die geschokt was over het feit dat mijn vorige dierenarts 2 - 3 weken geleden opgemerkt moest hebben dat ze oormijt hadden! Een schande is het echt. Nu hebben ze een spuit gekregen elk tegen oormijt & moet ik elke dag druppels in hun oortjes doen & dit 3 weken lang. Meteen al een afspraak voor controle / opvolging gepland voor binnen 3 weken. Duimen maar!
 9. Ik heb gisteravond nog gedroogde kruiden aangeboden aan Bugs & Baileys & die smulden ze wel gretig op! ☺️ Typisch: ik meldde dat ze niks anders dan wortels als snack willen & sinds gister aten ze die kruiden wel ... 🤭
 10. Dank je & "opgeven" staat zeker niet in mijn woordenboek! 😎
 11. VICTROLA

  Koelplaten

  Toch nog iets vergeten te vermelden, sorry: ik heb 2 koelplaten van Trixie met wit & blauw & ijsblokjes op die in de link staan ... 👍🏻 Ik heb nog ander benodigdheden van Trixie & vind de kwaliteit top!
 12. VICTROLA

  Koelplaten

  Het zijn stenen koelplaten met onderaan 4 houdertjes. Ondertussen heb ik ook eventjes afgestemd met de dierenarts; de platen mogen in een handdoekje omhuld worden indien de konijntjes de platen te koud vinden. Deze ochtend heb ik de platen geïnstalleerd zonder handdoekjes errond; Bugs & Baileys liggen er veel op! 🤩 Een klein nadeel is wel dat de platen snel weer verwarmen. Ik heb er 2 & ik wissel af: de ene plaat in de koelkast, de andere in de konijntjes hun verblijf ... Nogmaals hartelijk dank voor de nuttige info.!
 13. VICTROLA

  Koelplaten

  Hey, iedereen ... 👋🏻 Ik stop koelplaten van de speciaalzaak in de frigo & vroeg me af of ze op die frigotemperatuur aangeboden mogen worden aan konijntjes binnen bij deze warme temperaturen. Tips & feedback steeds welkom. Alvast bedankt. Groetjes!
 14. Hartelijk dank! Mijn konijntjes heten Bugs & Baileys omwille van hun kleurpatronen ... 😍
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .