Ga naar inhoud

TessaZaza

Members
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door TessaZaza

  1. Hij is nog niet gecastreerd idd. Maar ik vier hem altijd gelijk uit de hand en doen we trucjes met eten zoals de high five (vaak gaat hij dan zoemen en rennen of maakt hij binkies). En wannneer hij geen trek meer heeft loopt hij weg en gaat hij stampen. Dan kan het toch geen ongeduldigheid zijn?

  2. Hoiii,

    Mijn mannetjes konijntje van ongeveer 4 maanden is vaak eerst blij als ik kom voeren en maakt binkies en rent zoemend om me heen. En daarna gaat hij ineens stampvoeten. Vandaag maakte hij zelfs een piep geluidje. Hij keek me ook vlak voor t stampvoeten en t maken van het geluidje recht aan. Wat betekent dit? En hoe kan het dat hij eerst zo blij is en dan ineens dat doet? Het lijkt zo dat wnnr hij heel blij is hij daarna heel erg boos is (of het is wat anders maar dat weet ik niet) en wanneer hij niet of minder blij is hij ook niet of minder het andere gedrag vertoont.

    Kunnen jullie mij helpen?

    En wat kan ik ertegen doen, in het geval het erg is.

    Liefs Tessa 

  3. Ik heb hetzelfde. Maar mijn kat ging steeds meer naar het konijn toe om te kijken wat het is. Terwijl ze vroeger er met een grote boog omheen liep. Ik denk dat het over een tijdje al beter is met je bange kat en ik denk dat je daar niet echt iets voor hoeft te doen.

  4. Bedankt voor je antwoord! Ik kijk nog even hoe het later gaat op t moment dat hij gecasteerd mag worden. Maar wss wel. Heeft dat ook nog een rol in het tam maken of maakt t niet uit of hij gecastreerd is of niet?

  5. 34 minuten geleden, TessaZaza zei:

    En als ik bij zijn hok komt gaat hij met zn pootjes tegen de deur en gaas en soms gaat hij heel snel rennen en soms maakt hij weer zo'n zoemend/knorrend geluid. Is dit omdat hij eruit wilt of eten wilt of omdat hij me lief vind?

     

    • Vind ik leuk 1
  6. Hoii!

     

    Ik heb sinds 2 maanden een konijn. Het is een mannetje die nog niet gecastreerd. Ik kan hem wel aaien maar hij blijft er niet echt voor zitten en gaat gewoon door met wat hij aan het doen was. Soms rent hij wel rondjes om me en knort die soortvan. Maar ik weet niet of hij me al leuk vind. Want sommige konijnen gaan helemaal klaarzitten om geaaid te worden en dan weet je gewoon zeker dat hij je lief vind. Maar ik twijfel. Hoe kun je merken wat hij van me vind? En hoe kan het echt je vriend worden? En wat zal hij van me vinden? 

     

    Gr Tessa

    • Vind ik leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .