Ga naar inhoud

meow

Members
  • Items

    207
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door meow

  1. Ik geef wel eens een heel klein beetje gemengd voer aan Beer, dit is een mix tussen verschillende merken en dit krijgen mijn ratten en hamster hier ook te eten (maar dan als hoofdmaaltijd). Nu heb ik gelezen dat alleen gemengd voer heel slecht is voor konijntjes, maar ik geef dus bix en 1x in de week ongeveer als extratje nog een beetje gemengd voer.. Beer is er altijd heel blij mee.. Kan dit kwaad? Doen andere mensen dit ook?

    Ik geef overigens ook gewoon iedere dag groente en heel af en toe andere tussendoortjes (zoals een rozijntje of bananenchip).

  2. Ik geef gewone momenteel. Ik zal het eens wat constanter proberen te geven (dus altijd evenveel ipv 'ongeveer'. Het is niet zo dat het opeens een dikzak is geworden maar iets wat ik me wel al een tijdje afvraag.. Heb voor de rest niet echt ervaring met konijnen (had een konijntje vroeger maarja toen was ik te jong om me er in te verdiepen zeg maar.. helaas.. maargoed dan leer ik nu alsnog hoe het moet)

  3. Ik geef Beer iedere morgen en avond 2 handjes van die biks-brokjes zegmaar (naast groenten en af en toe een rozijntje of bananen-chip).. Maar ik heb het idee dat hij is aangekomen sinds ik hem heb. De DA vond het op 30 maart mooi slank.. Ik heb (nog) geen goede weegschaal dus ik weet niet hoeveel Beer weegt.. Maar dit is hem (voor het inschatten.. oude foto):

    chillerd.jpg

    Hoeveel moet ik hem geven?

  4. @Vinnie: Is dat niet heel erg unhumaan? ik bedoel.. Je ballen eraf terwijl je alles voelt lijkt me niet echt diervriendelijk.. Maar de kosten van de verdoving verschillen gewoon per konijn, omdat elk konijn een andere hoeveelheid verdoving nodig heeft.

    @Wupsie: Oeps dat wist ik niet! Volgens mij heeft hij geen tattoo in zn oortje (heb even snel in zn oren gekeken maar niks gezien).

    Maar is dat bij jullie dan allemaal incl. verdoving enzo?

  5. Vandaag heb ik de DA gebeld omdat mijn konijn een beetje.. hitsig is (is even leuk maar ik ben het snel zat). Nu zei ze dat een castratie 65 euro gaat kosten, nog zónder de verdovingen. Dus dat zit je al snel aan 100 euro! Het is de DA in Rotterdam, Kralingen.

    Nu heb ik gelezen dat het rond de 30-50 euro kost meestal.. Hoeveel hebben jullie ervoor betaald en waar zijn jullie geweest? Heeft er iemand nog tips waar ik anders nog heen kan zonder dat ik ver moet reizen? (ik woon bij Delfshaven).

    Anders ga ik gewoon over een maandje naar die DA want ik ben er wel erg tevreden over.. Maar ik vind bijna 100 wel veel (of ligt dat aan mij?)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .