Ga naar inhoud

pinkie83

Members
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door pinkie83

  1. Een van mijn nijnen hoest en niest nu alweer een hele poos. Ze schud helemaal tijdens het hoesten en het eindigt altijd met een soort 'stikgeluidjes', alsof ze iets wat dwarszat heeft losgehoest. Daarna gaat het een tijdje goed en dan begint het opnieuw. Het was eerst door de dag en week heen gelijk, en dus niet erger na het hok verschonen ofzo. Er komt geen snot uit, pootjes zijn superschoon en verder oogt ze ook gewoon gezond.

    Ik ben een paar weken geleden naar de DA geweest. Die heeft geprobeerd het hoesten op te wekken om te zien wat het was, maar dat is niet gelukt. Ook longen klonken schoon en neus was prima. Ze heeft toen een antibioticainjectie gegeven en we hebben tien dagen lang 2x per dag antibiotica moeten geven.

    Daarna leek het even beter te gaan, maar al snel na de tien dagen werd het weer minder. Voor de zekerheid heb ik ook het strooisel gewijzigd, maar ook dat hielp niet. Ze staan trouwens buiten. Inmiddels hoest/niest ze vooral in de schemerperiode 's morgens, dus tussen 04.00-06.00 uur. Het is zo erg dat ik (en mijn buren) er wakker van word. Ook overdag pruttelt ze weleens en daarbij zie ik geen enkel spatje snot of ander vocht.

    Ik kom er niet meer uit en weet niet zo goed wat te doen. De DA kan ook niet veel als het overdag niet gebeurt, omdat het haast niet te beoordelen is zonder het te zien... Wie heeft raad??

  2. Ik doe eens per week boodschappen en haal dan ook groenten voor een hele week. Ik heb van die groentebewaarbakken van Tupperware. Daar zitten twee afsluitbare luchtgaatjes in. Op de sticker die erbij zit kan je zien hoeveel luchtgaten open/dicht moeten zijn voor dat soort groente. Bij mij bederft er echt nooit iets...

  3. hier staat met stip op een: rozijntjes. ze vinden ze heeerlijk. verder nog tarwearen, daarmee rennen ze ieder een hoekje in om maar vooral niet te hoeven delen. gedroogde wortel, peterselie en aardbeienplantenblad vinden ze ook erg lekker. en niet te vergeten; appelschillen, het water loopt ze ervan uit de mond...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .