Ga naar inhoud

Phalange

Members
  • Items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Phalange

  1. Heb je ook een kruikje voor Napoleon? Dat hij niet te veel afkoelt?

    Boomer gaat hier nog steeds prima. Hij is alleen zijn hele achterhand aan het likken en ik ben bang dat ie iets kapot maakt. Volgens de dierenarts kon het geen kwaad. Maar ja ik ben de overbezorgde baas. :$

  2. Oh wat fijn! dat het bij jou ook is goed gegaan.

    Ik heb Boomer een uurtje geleden opgehaald. Zat al te drinken toen ik binnenkwam. Dat was echt al een geruststelling. en nu hij weer in z'n hokje zit gelijk als een uitgehongerd konijn aan de witlof en de hooi. Kan het niet beter hebben denk ik zo! :mdr:

    Oh hij is zo lief. Ligt nu lekker languit tegen z'n knuffel uit te rusten.

  3. hihi, die komt lekker voor zich op. Snap ik ook wel. Een hele operatie met pijn en daarna nog in een klein hokje.

    Morgen mag ik met Bumper naar de dierenarts voor de inentingen, ik mag als ik dat wil en nodig vind ook met Boomer langs om te kijken of alles nog goed gaat. Dus dat is ook wel een geruststelling.

  4. Ja het hok staat al helemaal klaar. De handdoeken ligt erin, z'n knuffel. Heb al een aantal bakjes klaar gezet voor bixjes, hooi, ander hooi, water en misschien hooithee. Hij wordt volgens mij lekker verwend.

    Ben toch nog bang dat ik iets verkeerd doe.

  5. Ow, wat vind ik het spannend! Vanochtend om negen uur moest ik Boomer achterlaten bij de dierenarts. Hij was al helemaal gestresst van de rit erheen en ik wist wat m nog meer te wachten stond pff.

    Ik moet om twaalf uur bellen, dan hoor ik of alles goed is verlopen en wanneer ik m weer mag ophalen. Zit hier echt de secondes weg te kijken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .