Ga naar inhoud

Lonnekeponneke

Members
  • Items

    496
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lonnekeponneke

  1. Hoi BB'ers!

    Ik ben sinds kort overgeschakeld op het voer Hope Farms super trio, dit was gelukkig een groot succes. Nou had ik dus een vraagje, kun je SS ook gewoon als snoepje geven, als tussendoortje zeg maar. Ze stonden eerst op SS bij de dierenwinkel, maar dat werd me toch wat te prijzig, dus dacht ik, misschien kan ik ze dan als snoepje geven. Geeft dit dan problemen omdat ze het voer niet gewend zijn?

  2. idd, als je bang bent voor de groenten, zorg er dan voor dat hij genoeg hooi krijgt dat is altijd goed, als je er nog meer over wilt weten kun je het altijd nog even aan de da vragen, die heeft er meer verstand van dan ik;)

  3. Moyo has lost his Moyo:bounce:

    volgens mij mag je gewoon witlof geven, en is dat geen probleem, zorg wel dat hij goed warm blijft en goed eet en drinkt:) als je denkt dat hij pijn heeft, trek dan gelijk even aan de bel en vraag pijnstillers aan je DA

  4. hmm, ik begin me toch weer zorgen te maken... de bult is niet groter geworden, maar zijn gedrag is wel erg verandert. hij is heel erg chagrijnig en wil niet dat zn vriendje hem aanraakt, hij wil niet spelen en eten doet hij ook niet heel veel, gelukkig nog wel hooi. dat stelt me wel weer wat gerust. hij drinkt ook in een keer erg veel... wat denken jullie?

  5. nou ben net terug, gelukkig goed nieuws! Het was wel een erg grote bult, dus de DA heeft het stukje waar de bult zat kaal geschoren en een monster genomen uit de bult om te kijken of er pus zat. Dat was gelukkig niet het geval, dus in ieder geval geen ontsteking of abces. Wel vond ze dat de bult wel erg groot was en dat hij erg snel gegroeid was, dus ik moet hem goed in de gaten houden, als hij nog groter wordt moet ik gelijk terug komen. Ze heeft het zelfs gratis gedaan, dat was wel erg netjes van haar. Gelukkig valt het mee, maar ik hou het nog wel even goed in de gaten. bedankt voor het duimen!!!

  6. een tijdje terug heb ik een topic geopend over een inentingsbult, eerst had alleen smokey er een, en nu boeffie dus ook, het probleem is dus nu dat die bult van boeffie steeds groter wordt:eek: dus ja, ik natuurlijk weer bezorgd bellen naar de DA, daar zeiden ze dat het misschien een abces is en dat ik vanavond maar langs moet komen, mijn arme kereltje. Ik hoop maar dat het meevalt!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .