Ga naar inhoud

Junaud

Members
 • Items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Junaud

 1. Ze zijn er! Brownie en Flappie zijn na een weekje asiel al naar huis mogen komen. 
   

  het is een m/v koppeltje van 5 jaar oud, ze zijn superlief en huppelen al vrolijk door hun nieuwe ren. (Foto komt later, ik krijg het formaat niet aangepast) Junaud is superblij en enorm trots met zijn nieuwe vriendjes! 
   

  Ze moeten enkel nog gevaccineerd worden. Daarvoor ben ik even aan het informeren bij enkele DA in de buurt. Anders gaan ze mee naar mijn vaste DA, maar das ruim een half uur rijden enkel. 

  2FBAC717-3CB8-4A95-B136-4816D31E92DB.jpeg

  • Vind ik leuk 4
 2. Hoi, ik gebruik al enkele jaren een mengeling van houtvezel, hennep en katoen. Dat gaat hier tot nu altijd goed. Nu voor het eerst in laagjes gedaan, vroeger altijd gemengd. Ik merk weinig verschil. 
  zowel Thor eerder al Ronin nu zitten ook vooral ‘onder de grond’ en de huisjes enz worden amper gebruikt. Enkel het wiel. 

  • Vind ik leuk 1
 3. Hallo allemaal, 

   

  Eventjes voorstellen. Ik ben Hilde en ben hier samen en in naam van mijn neefje Junaud.  Wij zijn grote dierenvrienden, zijn mama niet 🙈
  Hij is nu bijna 10 en krijgt binnenkort voor het eerst eigen konijntjes. Ik ben volop bezig met de voorbereiding, vandaar dat we hier gezellig komen meedoen en leren. 

  zelf ben ik opgegroeid met dieren, waaronder konijnen. Mijn laatste konijn, gered van een kweker voor vlees, overleed zo’n 3 jaar geleden. Momenteel het in een hond, een Galgo enspagnol, en dat gaat niet zo goed met konijntjes. Verder heb ik wel nog een Syrische hamster en 2 Griekse landschildpadden. 
   

  ondanks alle ervaring kunnen we altijd bijleren, want konijnen houden 35/20/5 jaar geleden… het was al een hele evolutie! 
   

  we gaan deze week werken aan de huisvesting, een gekocht nachthok in een zelfgebouwde ren. Junaud alles aanleren, en dan diertjes halen. Hij mag normaal gaan kiezen bij een lokale boer/kweker, maar ik kijk ook nog even naar eventuele adoptie. 
  dus binnen enkele weekjes kunnen we zijn konijntjes hier voorstellen. 

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .