Ga naar inhoud

SanneLOVEmijnnijntjes

Members
  • Items

    1.070
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door SanneLOVEmijnnijntjes

  1. Hoi allemaal,

     

    Ik had 3 koppels, nu is er van 1 koppel het mannetje dood gegaan en heb ik dus een vrouwtje alleen. Nu wil ik graag alle 5 de konijnen aan elkaar gaan koppelen (2x ex ram, 3x vrouw). Maar nu heeft een kennis van mij een binnenkonijn die ze niet meer wilt. Ik zou haar graag willen hebben en hopelijk een groep van 6 ervan maken. Maar kan dit konijn nu nog naar buiten? Normaal weet ik dat het te laat is maar het is nu nog zo warm buiten...

  2. Ik heb voor sience selective gekozen omdat er veel meer vezels inzitten, Zit ook in hooi daarom is het zo belangrijk dat ze hooi eten omdat verzels goed voor de darmpjes zijn. Ik had een konijntje dat weinig hooi at en ben hem dua ss gaan voeren. De andere konijnen vonden dit ook zo lekker dat ik de hele groep op ss heb gehouden. Ze vonden de biks ten hope farms niet zo lekker als de ss.

  3. Ik heb heel goed nieuws! gister avond laat zijn eersteplasje gedaan.. ofnouja plasje...REUZE PLAS!!! haha hij voelde zich daarna helemaal beter, alleen maar springen en rennen en helemaal niet suf meer dua heb gister het raam een stuk open gelaten(heb een re n in een lege kamer gezet) prima verlopen. dus vandaag nar buiten gelaten en het gaat nogsteeds goed nog warme oortjes en nekje en hij plaste daar ook gelijk, ikdoe zo nog wat extra stro in zijn hok en nog wat pijnstillers en dan moet het goed komen:)

  4. Hallo allemaal,

    ik heb mn konijntje gister middag laten castreren, maar hij plas nu nog niet, keutelen eten en drinken doet hij wel goed, maar plassen dus helemaal niet..

    Ik begin me nu onderhand best wel zorgen over te maken, iemand advies of die me gerust kan stellen? Hij heeft al een stukje appel, witlof en een half bakje water op. Dit zou toch voldoende moeten zijn om te plassen? Hij voelt zich verder ook niet helemaal goed, nog veel pijn..( heb pijnstilling en ontstekingsremmers meegekregen)

    HELP!

  5. Eindelijk wordt hij een ex-ram:he:

    Hij wordt volgende week gecastreerd, alleen dan wil ik hem eerst nog 2 dagen binnen houden voordat hij weer naar buiten gaat zodat zijn wond(je) goed geneest, maar binnen is het natuurlijk warm en buiten koud.. kan dit dat wel? ik kan hem niet in de schuur houden.. en we hebben geen garage.. de gang is altijd wel wat kouder, kan ik hem dat het beste dar laten?

  6. 1 konijntje van mij had dit ook, niet zo erg maar was ook een beetje viezig, dit kwam omdat zij steeds in haar 'poepplekje' zat en omdat ze steeds het stro naar beneden schopte, daar haar behoefte weer deed, dat regende weer in, en werd 1 en al vieze zooi. Ik heb haar hok toen verbouwd zodat het niet meer kon inregenen, ervoor gezorgt dat ze haar stro niet meer naar beneden gooit door een randje voor het trappetje te maken en wc'tjes aangescaft voor haar 'poep plekjes' en gewoon elke dag netjes schoon maken, nu zijn haar pootjes weer helemaal mooi wit(:

  7. ja nicky het is heel serieus, als ik het verkeerde topic heb, sorry, ik ben hier voor het eerst, dus weet niet hoe ik het anders moest vragen, maar enfin, sissy knapt nu aardig op. ik laat haar af en toe buiten in het grasveld lopen, denkend; dan heeft ze meer beweging dan in haar rennetje en jawel, nu keutelt ze.

    was een enig gezicht, en de poes en zij in het tuintje.

    gr.pien (bedankt voor reactie)

    Kijk uit met het temperatuur verschil, het is binnen warmer dan buiten daaar kan je konijntje ziek van worden.

  8. Ik had weer eens een leuk idee, haha

    zelf een wilgenbal maken!

    wat heb je nodig?

    -wilgentakjes

    - wilgenbladeren

    - hooi

    Je knipt een paar wilgen takjes van de boom af, en haalt daar de blaadjes vanaf

    dan pak je een pluk hooi en doet midden in die hooi die blaadjes.

    Rol het hooi op als een strak balletje, takjes eromheen en KLAAR!

    Het is echt heel simpel, maar een gegarandeerd succes!

    je kun bv ook een wc rol pakken, knip je open, doe je groente in en dan knip je die wilgentakjes+ blad en dan wikkel je die wilgentakjes rond het wv rolletje, even vastzetten of knopen en tada!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .