Ga naar inhoud

Brammetjehetkonijn

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Brammetjehetkonijn

  1. Hai! Ik heb enige tijd geleden een konijn geadopteerd (10 jaar dwerkonijn) maar het valt me op dat ze nooit hooi eet. Ik heb het aan het vorige baasje gevraagd en die zei dat ze ook nog nooit hooi heeft gegeten in haar leven. Raar toch? Ik heb alles al geprobeerd maar het lijkt wel alsof ze gewoon niet weet dat ze het kan eten. Moet ik een ander soort hooi proberen? Aan de andere voeding ligt het denk ik niet want ik heb al een keer geprobeerd om haar minder biks en groenvoer te geven zodat ze misschien wat hooi zou gaan eten. Dat werkte helaas niet, ze zag er heel hongerig uit en at nog steeds geen hooi. Ik wilde dit ook eigenlijk niet doen want het is natuurlijk niet fijn als ze zoveel honger heeft maar ik was ten einde raad. Heeft iemand tips of misschien een rede waarom ze geen hooi eet? Ze lijkt verder wel helemaal gezond, alleen worden soms de blindedarmkeutels niet opgegeten maar zelf zie ik dat niet als een heel groot probleem want het blijft niet aan het komt plakken. Ik kan het natuurlijk fout hebben. Heeft iemand tips?

  2. Even een update, ik heb een afspraak gemaakt met de dierenarts maar raar genoeg is Bram helemaal gestopt met hinken nadat ik hem schoongemaakt heb. Hij lijkt bijna zichzelf weer maar loopt nu wel een beetje raar. Hij loopt met zijn kont heel ver omhoog, wel gewoon stabiel en hij hinkt niet. Zijn diaree is ook gestopt wat een heel goed teken is. Weet iemand hoe het komt dat hij met zijn kont omhoog loopt? Ik ga het ook aan de dierenarts vragen maar dat is morgen pas en ik wil graag weten of ik hem al kan helpen. EC zou het idd wel kunnen zijn, maar dat heeft hij ook al eens gehad. Is het mogelijk dat hij dat nog een keer kan krijgen? Want ik heb er nog medicijnen van liggen. Verder ziet hij er weer vrolijk uit, ik weet niet hoe dat zo snel veranderd is maar ik ben er blij mee!

  3. Hai! Ik ben nieuw op dit forum,

     

    mijn konijn Bram (12 jaar dwergkonijn) is al lange tijd erg vies. Normaal ging het heel goed want Bram is heel lief en sociaal en maakte we hem regelmatig schoon maar nu was ik een week niet thuis en zorgde mijn buurvrouw voor hem, maar hij is nu weer heel erg vies. Hij zit vooral onder de poep door diarree maar wat moet ik daar tegen doen? Ik heb alles al geprobeerd en het ging een hele tijd heel goed, hij had wel diarree maar ik kon hem goed schoonmaken. Hij hinkt ook met zijn linker achterpoot en ik maak me erg zorgen want daardoor kan hij zichzelf niet goed schoonmaken, dit is ook al eerder gebeurt maar dat was goedgekomen. Ik wil hem liever niet naar de dierenarts brengen want hij is ook al heel oud en dit probleem is al eerder goedgekomen maar heeft iemand tips over hoe ik hem nog beter schoon kan houden? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .