Ga naar inhoud

doortjepingu

Members
  • Items

    279
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door doortjepingu

  1. Er is iets mis met mijn konijn Maya. Als ik haar hok open doe dat ze naar buiten kan, blijft ze zitten, terwijl ze normaal meteen naar buiten rent. Zelfs toen ik haar brood wou geven at ze het niet op, wat ze altijd super lekker vind en meteen op eet. Weet iemand misschien wat dit kan zijn?????

    Groetjes van mij:s

  2. Hai,,

    ik heb een vraagje. Mijn liefe konijn Kaya is helaas 5 dagen geleden overleden.:aww: Ik was op vakantie in Italie. We hadden onze konijnen laten verzorgen op een kinderboerderij. Ik heb zelf het voer en de hokken bekeken,maar alles was goed. Ze kregen zelf hardstikke veel aandacht. Maar toen we aankwamen,hoorden we dat het bruin witte konijn(Kaya) was overleden. Ze zeiden dat ze niet wou eten. Ze hebben haar ook binnen gedaan om te kijken of dat beter ging, maar nee. Ze probeerde het met dwangvoer maar niks helpte.Ons andere konijn zit nu gewoon lekker door de tuin te huppelen.

    Weten julie mischien de oorzaak??? GROETJES ik

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .