Ga naar inhoud

MF_Alida

Members
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door MF_Alida

  1. 1 minuut geleden, Eefje zei:

    Ongecastreerde rammen kun je niet koppelen, dat gaat altijd fout. Als ze bij een voedster zitten krijg je nestjes, als ze bij een andere ram zitten wordt het knokken. Sowieso castreren dus! En als hij bij een voedster zit nu, direct scheiden. De kans dat ze al drachtig is is enorm groot. 

    rammen moet je niet koppelen nee. Johnny is een mannetje en Kitty een vrouwtje. we wilden graag een nestje, maar iik zelf vind het belangrijker dat de konijnen ook lief zijn voor mij enzo. de baby's gingen we dan toch niet houden dus dat maakt niet uit. alleen helpt het met castreren dat ie rustiger word en niet alleen maar zijn vrouwtje wil beschermen maar ook gwn met mij wil knuffelen enzo??

  2. HOI!!!

     

    ik heb sinds vorig jaar een konijn, en later weer 1 erbij. de eerste heet Johnny en de 2e heet Kitty. voor we Kitty hadden was Johnny altijd rustig en mij aan het likken. dat was natuurlijk hartstikke leuk! maar sinds we kitty hebben doet hij raar. hij wil niet dat ik hem of kitty aanraak las ze honger hebben, en af en toe bijt hij me ook. likken is maar 1x sinds kitty er is gebeurt. ik zit er nu over te denken om johnny te castreren ofzo, maar helpt dat voor dat gedrag? ik wil graag dat ik gwn lekker met ze kan knuffelen enzo.

     

    hebben jullie hier ervaring mee???

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .