Ga naar inhoud

xxNijntje

Members
  • Items

    119
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door xxNijntje

  1. Ik heb mijn konijn een week geleden laten castreren en mijn DA zei dat ik hem na 3 weken mocht gaan koppelen. Ik wacht hier zelf nog 6 weken mee, zodat als mijn vrouwtjes konijn naar buiten gaat het warm genoeg is. Want ze staat nu binnen.

  2. Hallo,

    Het is vandaag al behoorlijk lekker weer.

    Dit voorjaar krijgt mijn mannetjeskonijn (die een week geleden gecastreerd is) een vriendinnetje. Dit vriendinntje staat nu binnen in een ruim hok met het raam open. Denkne jullie dat ik haar even in een apart rennetje een uur buiten kan zetten?:he:

  3. Ja, sinds gister! Hij was echt zo blij toen hij weer buiten kon rondrennen!:love: Het gaat goed, hij heeft gister wortels en witlof gegeten en ook wat biks. Keutelen doet hij ook al goed:mdr: Alleen is hij bij mij ook wat minder blij als hij me ziet:he: Gaat denk ik wel over als hij zich iets beter voelt.:yes:

    Veel succes met alle andere gecastreerde konijntjes!:goed:

  4. Hahaa, Zie het al voor me zo'n boos konijntje, Schattig!

    Complimentjes zijn altijd leuk! Voel je je altijd trots :D

    Hij is deze ochtend nog steeds levendig, en hij heeft al 2 plakjes witlof gegeten en volgens mij ook wat biks, gedronken heeft hij ook al :love:

    Denken jullie dat hij vandaag al naar buiten mag?

    En veel succes met Frits!:mdr:

  5. Vandaag is Nijntje gecastreerd! Ik vond het vanochtend heel spannend!:yes:

    Ik moest hem om 9 uur brengen. Toen ik daar aan kwam was daar een dood zieke hond, ik schrok me een ongeluk hoe die hond er uit zag! Maar goed, toen die hond weg was, brachten ze Nijntje via een kapje onder narcose. toen ging ik weg. Ik heb om kwart voor 1 nog even gebeld, en werd helemaal blij!:love: Ze hadden het niet vaak gezien, maar mijn nijntje liep alweer vrolijk rond en was al weer snel bij van de narcose. Ik ging hem om half 4 ophalen, hij ging tijdens de reis in een doosje met een handdoek. Had bij de DA nog complimentjes gekregen over hoe lief hij was en dat hij zo'n mooie vacht had, ik voelde me toen een trotse eigenaar:love:

    Nu zit hij in een hokje met handoeken in een kamer zonder verwarming aan met de ramen open. De Da zei dat hij als het goed gaat morgen alweer naar buiten mag, is dit niet een beetje vroeg? En hij is hier nu ong 2 uur en hij heeft al gedronken en een plakje witlof op, is dit ook normaal?

    Volgens mij heeft hij ook al geplast maar nog niet gepoept. Denken jullie dat het goed met hem gaat?:mdr:

  6. Ik denk niet dat ze Antibiotica geven want ze heeft hiervoor al een soort snot gehad, en daar voor heeft ze al 6 weken antibiotica gekregen, waarmee we laatst moesten stoppen. Ik vind het zielig dat zo'n jong konijntje al zoveel heeft. Niet netjes dat de dierenwinkel zulke konijntjes verkoopt! en Rian wat is knudde?

  7. Hallo,

    Ik had vandaag mijn konijntje. Pluis, op schoot. Ze is een konijntje van nu ong. 20 weken. Ik heb haar uit de dierenwinkel. Ik aaide vandaag langs haar oortjes en voelde op 1 plek een stukje dat harder was en vol zat met schilfers. Ik ging het beter bekijken en zag kleine wondjes. Ik riep mijn moeder er bij. Die ging een beetje drukken rond om de wondjes en uit sommige plekjes kwam pus. Het was geel/wit en niet erg veel, op een gegeven moment hield het op. Toen heb ik het schoongemaakt en betadine (ontsmetting voor dieren) op gedaan. Vanavond keek ik weer naar en kwam er weer pus uit. Zijn de wondjes ontstoken of is het iets anders? En zo wat kan ik dan het best aan doen? :arf:

  8. In de garage zou wel kunnen, maar binnen zou ik ze niet halen.

    Te veel temperatuurverschil is heel slecht voor konijnen!

    En nu het zo koud is buiten scheelt het behoorlijk veel!

    Maar die 2 konijntjes die je krijgt, staan die al buiten of staan ze binnen?

    Want je krijgt ze toch binnenkort?

    Als het om jonge konijntjes gaat moet je goed in de gaten houden of hun wintervacht al dik genoeg is..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .