Ga naar inhoud

Tessahahaha

Members
  • Items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Tessahahaha

  1. ik betwijfel sterk of ze bij versele-laga konijnenvoer gaan maken waar konijnen van sterven.. ik ga niet ontkennen dat prei giftig is, maar ik kan niet bevestigen dat mijn konijntje, na het eten van zijn voer, minder levendig is :D hij huppelt nog steeds vrolijk rond.

    de man van de dierenwinkel zei trouwens dat het echt wel goed voer was..

  2. "Als hardvoer is biks (groene korrels) altijd te verkiezen boven gemengd voer.. Reden hiervoor is dat konijnen bij gemengd voer snel geneigd zijn om de lekkere gekleurde dingen uit het voer te eten, en de biks te laten liggen. Maar hier zitten juist de waardevolle voedingsstoffen in, die een konijn nodig heeft. Wanneer een konijn weinig gemengd voer krijgt en het allemaal opeet, daarbij nog erg veel hooi eet, geen last heeft van te veel of te zachte blindedarmkeutels, dan is het geven van gemengd voer geen bezwaar."

    exact wat ik zei, toch?? :D

  3. koeienvoer voor een konijn?? bizar :s dat kan toch nooit gezond zijn??

    &

    mijn konijn eet nooit het klokhuis op, eigenlijk. dat laat hij altijd liggen. zal misschien toch een raar smaakje aan zijn of zo..

  4. ik heb ooit een hamster gehad die allergisch was voor hooi.. hij moest ook de hele dag door niezen en kreeg rode bultjes rond zijn oogjes. ik heb hem toen een tijdje geen hooi gegeven, en daarna gewoon heel af en toe een klein beetje.. en wat er na een paar uurtjes overbleef, haalde ik gewoon weer uit de kooi..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .