Ga naar inhoud

Zeepblok

Members
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Zeepblok

  1. 15 minuten geleden, Jamesthebunnybutler zei:

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet goed kan horen wat je bedoelt. Zou het angst kunnen zijn voor het mannetje? Piepen kan duiden op pijn of angst, maar een knorrend geluid kan ook irritatie zijn of juist opwinding. De geluidsopname is voor mij niet duidelijk genoeg. Kan je een filmpje maken? Haar verdere houding kan ook verklaren wat voor gedrag het is. 

    Heb ze even vastgezet in hun hok. Schoppen meteen toilet omver haha. Normaal is hok altijd open. Maar filmpje is gelukt. Witte is het vrouwtje die geluid maakt

    https://youtube.com/shorts/U1jVCoOvhDw?feature=share

  2. 1 uur terug, Zeepblok zei:

    Hoi,

     

    Ik hoorde ons konijn net een tijdje een raar knor/piep achtig geluid maken. Alsof het een jankende hond is zeg maar maar dan stukken zachter. Ze was ondertussen aan het spelen.

    Ze doet get vaker en lijkt erop dat ze het doet als het mannetje in de buurt is

  3. 21 uren geleden, Deeskuh88 zei:

    Misschien overactief en lichtelijk agressief wassen? Hier hebben de konijnen de laatste weken ook regelmatig natte plekken op hun hoofdje. Galaxy is de laatste aanwinst en is nogal van het ruw wassen. 

    overactief zou kunnen. haha rent springt en vliegt alle kanten op. haar flops zijn alleen doodeng en heeft ze ons al paar keer mee dood laten schrikken. ze rent dan super snel en laat zich tijdens het rennen vallen op dr zij en kruip/sparteld dan terwijl ze op dr zij ligt (ons vorige konijn deed dat toen ze dood ging). daarna staat ze op van: wat??? haha. stom beest geeft ons hartverzakkingen

  4. 21 minuten geleden, Kolino zei:

    Ik heb zelf een hangoor gehad die af en toe een oor omhoog had staan, daar was niks mee aan de hand. Bij de nattigheid bij het oog denk ik aan verstopte of geïrriteerde traanbuis of gebitsproblemen. Al zou het wel vroeg zijn voor gebitsproblemen. Weet je of je rammetje sproeit of haar kop berijdt? Ik zou het in de gaten houden en mocht het met een dag of 2 a 3 nog niet beter gaan met die natte plek toch even de dierenarts bellen. Die kan haar dan even goed onderzoeken. Je kunt beter een keer te vaak dan te weinig gaan.

    ze word niet bereden ofzo. dachten eerst zelf dat het van het waterflesje kwam ofzo. is ook best een stukje van het oogje af. maar houden het in de gaten. 🙂 ze eet drinkt en knaagt ook voldoende en duwt haar voerbal (bal met gat en brokjes erin) alle hoeken van haar hok en ren in. ben allang blij dat het oortje dus "normaal" is. dankjewel voor je reactie. we zijn nu ineens overbezorgt haha. eerste 2 dagen dronk ze bijvoorbeeld amper en toen ineens paar dagen halve fles per dag (500 ml flesje) en nu weer normaal. zagen ook al allemaal blaas/nier problemen voor ons haha

  5. Goeie middag ik heb een vraag,

     

    Een tijdje geleden hebben wij ons eerste konijn na 6,5 jaar verloren aan een ziekte ofzo, ging opeens heel snel ontdanks medicijnen. nu hebben wij een nieuw vriendinnetje allen zien nu overal een ziekte in haha. daarom ook mijn vraag. ze is nu een weel of 10,11 toen we haar kochten had ze 1 oortje nog omhoog, heel lief. paar weken geleden zakte die maar nu is sinds een paar dagen hetzelfde oor weer recht omhoog.  is dit iets? ze heeft soms tussen haar oog en neus een natte plek maar dr oog ziet er prima uit. mag ook gewoon aan haar kop en oren zitten. maakt ook nog allemaal binkies en is super druk. maken ons alleen beetje zorgen om dat oor en nat plekje bij het oogje. kan dit kwaad of kent iemand dit? als ik google vind ik de naarste dingen en wil niet voor alles de DA bellen haha, denken nog te veel aan ons vorige konijn en zien nu overal een ziekte ofzo i .

     

    Gr

    Jos 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .