Ga naar inhoud

D&Bo

Members
  • Items

    111
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door D&Bo

  1. 40 gram 's ochtends en 's avonds is na een half uurtje op. dan ben ik naar school als ik terug kom krijgt ze groen en dan 's avonds haar avond brokken. ze heeft trouwens nooit echt hooi gegeten waar het ook ligt, gaat er lekker op liggen.

    ze krijgt verder geen rare snoepjes of knaagsticks en kruidenhooi dat vind ik helemaal niks al die kunstmatige troep voor mijn dieren..

  2. Ten eerste kan het zijn dat ze teveel voer (biks) krijgt, waardoor ze geen hooi meer wilt eten. Ten tweede kan het ook zijn dat ze het hooi gewoon niet lekker vindt. Je zou dan eens kruidenhooi kunnen proberen.

    Ik begrijp ook dat ze alleen zit? Krijgt ze in de toekomst nog een maatje? Konijnen zijn namelijk groepsdieren en horen eigenlijk niet alleen te zitten, en zijn veel gelukkiger met een maatje. :)

    haar soortgenootjes zijn pas allemaal verkocht, ik heb bo gevangen. ik heb volgende week een show van mijn cavia's waar ook konijnen zullen zijn, daar wil ik een soortgenootje voor haar aanschaffen. die mensen ken ik allemaal en ben ik iets vertrouwder mee dan marktplaats personen.

  3. hoi hoi,

    ik heb een flinke dame hier die dol is op haar brokken, knabbelt lekker aan haar stro af en toe. eet verder gras, wortel en witlof. en af en toe een appeltje. ze heeft altijd een hooiruif met hooi, maar er wordt niet van gegeten.

    ook als het op de grond ligt, geen hooi...

    ze doet het verder heel goed, een flinke dame van 9 kilo, meer een grote huppel die lekker door mijn ren loopt als mijn groep cavia's binnen zijn dan een knuffeltje. ze is tam, komt altijd naar me toe en gewoon gelukkig.

    is dit nou slecht? en hoe kan ik haar verleiden voor een hapje hooi?

    wij voeren van het land ook aan onze geiten pony's en cavia's heel mooi spul!

    groetjes Dieuwertje

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .