Ga naar inhoud

naomisissy

Members
  • Items

    227
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door naomisissy

  1. dankje wel voor alle lieve reacties :love:

    van me moeder mog ik geen nieuw konijntje dat was echt heel jammer want ik hou heel erg van konijntjes.

    me moeder vonde het tog zo rustig zonder een konijntje dus hebben we een nieuw konijntje gekocht van 8 weken ze heet pip en is het zelfde soort als Floortje :love: K hoop dat ze net zo oud wordt als Floortje :)

    Dit is Pip:love: 1405283240_5__WGA.jpeg

  2. als ik naar school ga dan geef ik biks tot het randje van de bak. smiddags krijgen ze hooi en kleefkruid (goed voor konijnen met diaree)

    in de avond/middag krijgen ze ook nog wat groente.

    en vers water elke dag.

    _____________________________________________________________________________________________

    1310626133_5_E6Gk.jpeg

  3. oke, ja als mijn konijn jonger was geweest had ik haar wel laten behandelen maar ze is al 9 en dat is al een behoorlijk hoge leeftijd voor een groot konijn. ik ben al blij dat ze al zo oud is geworden:):)

    waar mijn konijn vandaan komt is een konijn daarzo nog nooit zo oud geworden :P terwijl ik weet dat konijnen nog wel ouder kunnen worden.

    (L)

  4. dankje wel !!

    ja lekker verwennen dat oudje ze loopt nu elke dag buiten, en is een echte bulldozer ze heeft gewoon haar zin door getramd en heeft zo het hekje voor de plantjes weg gehaald zodat ze ze lekker kon opeten :P ik heb haar maar lekker laten gaan, lekker snoepen van de plantjes.:)

    Xx:love:

  5. ja, ik wilde het ook even kwijt omdat ik best verdrietig was, maar mij maakt het niet uit of ik het wil weten soms wil je het niet weten, gewoon lekker genieten van de tijd die ze nog heeft, als je precies weet wat het is ga je je meer en meer zorgen maken en mischien dingen geven wat niet nodig is en waar ze zich niet lekker bij voelt dus ik heb zo iets van ik hoef het niet te weten, want ik zelf wordt er alleen maar senuwachtig van :P

    Ja ik ben nog niet zo heel oud :P ik ben 13

    en ik hou heel erg van floortje :P:love:

  6. voor een franse hangoor van 4 maanden is het een goed gewicht niet te zwaar en niet te licht. als ze 8/9 maanden zijn zijn ze helemaal uitgegroeit en hoort zo'n 6 kilo te wegen wat ze al zij dus als hij/zij nu 4 maanden is en dan 3 kilo weegt gaat het de goede kant op :yes:

  7. de dierarts heeft gezegt wat ik er van kan verwachten van dat ze stopt met eten en dat ze moeilijk gaat ademen als het gewoon klaar is.:( ik zou daar wel heen kunnen gaan maar de dierenarts weet al helemaal zeker dat het ascites is en dat ik er niks meer aan kan doen. en als ik dan lang ga daarzo terwijl ik tog zeker weet dat hij het tog niet meer zo lang met deze leeftijd en met hoeveel vocht er al zit. dan hem ik mischien een antwoord voor waar het van daan komt maar tog ik kan er tog niks meer mee. en om Floortje nog een keer ergens heen te gaan om onderzoeken te doen vind ik ook niet zo fijn op die hoge leeftijd het geeft alleen stres. :(

    de dierenarts dacht dat het iets met haar eierstokken te maken heeft omdat ze nooit geholpen is.

    Ik ben wel blij dat ik zo veel reacties krijg waar ik meer van leer !!! Bedankt!!:love:

  8. ja?? ja de dierenarts zij ook al elke dag goed kontroleren en veel knuffelen:love:

    en als het niet meer gaat moet ik eerlijk zijn en er gewoon een einde aan maken, maar de DA zij dat ze er geen last van heeft en dat het gewoon nog goed gaat !gelukkig :)

    Nu alleen nog maar afwachten dan!! :(:(:(

    wel lekker vewennen gelukkig :love:

  9. Ik ben vanmiddag naar de dierenarts geweest met mijn konijn, omdat ik dacht dat haar pootje was gebroken :( hij zij dat er niks aan de hand was met het pootje maar dat hij zich zorgen maakte over de buik van Floortje hij had gekeken en vocht afgenomen en het bleek dus dat het Ascites is:( een ziekte die niet snel te genezen is en vooral voor een konijn van 9 jaar zou een oparatie niet meer helpen :grrrrrr: Hij wilde haar laten inslapen maar omdat ze nog zo levendig is hoefde dat dus gelukkig niet:beurk: Ze is gelukkig weer mee naar huis gegaan, maar heeft niet lang meer te leven :grrrrrr: Maar ze gelukkig wel oud geworden ze is 9 jaar !:yes::yes:

    maar nu komt de vraag wat is Ascites eigenlijk??:$:$:$

  10. Ja,Floortje die eet wel een beetje en ik heb haar ook wel zien eten soms maar zoveel als toen ik nog gemengt voer had niet meer want ze krijgen 250 gram pd voor ze tweeën (Franse hangoor en dwerg konijn) maar Floortje die wil maar niet dikker worden. Maar nu gewoon wachten tot ze het op eten en steeds een handje erbij doen en als ze honger hebben hooplijk eten ze dan wel :) als zijn conditie niet verbetert gaan we naar de da. Ik heb nog op internet gekeken ende meeste die ik ken en op internet zeggen ze dat het dat het door de leefttijd komt ook al kunnen konijnen natuurlijk ouder worden. Floortje heeft aan de onder kant van zijn buik een hangbuik en op haar voel je al haar ribben.

  11. ik heb nu kenner voer. ik kan mijn konijn niet wegen hij is te ligt voor de weegschaal en te zwaar voor zo'n klein weegschaaltje tot 5 kilo maar ik dan is hij wel zwaarder dan 5 kilo, en het anderen konijn is 2,7 kilo (dwergkonijntje)

    ik heb een zak van 20 kilo van die biks gekocht van kenner dus moet het wel opmaken met veel hooi erbij. daarna ga ik op zoek naar dat ss ofzoiets :$:$

    xx

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .