Ga naar inhoud

BinkieenLuna

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door BinkieenLuna

  1. Hallo, ik heb ongeveer 4 weken en 5 dagen een nestje, alleen 1tje rijd nu op alle andere, kan dit kwaad? Moet hij apart? Ik neem aan dat apart niet kan ivm melk?
  2. Update : ze heeft nu het nestje weer afgesloten en alle konijntjes liggen er weer netjes in, heeft het niks gedaan? Ze zit wel erg aan haar tepels te likken.
  3. Hallo, Ik heb sinds vorige week woensdag een onverwacht nestje gekregen, dit ontdekte we vrijdag pas, alleen nu ging ik naar het hok toe waar de moeder samen met de baby's zit, nu was ze net melk aan het geven, ik heb dit nog niet eerder meegemaakt en ik heb gelezen dat het maar 1 of 2 keer per dag gebeurt, ik ben snel weer weggegaan maar ik hoop dat ze niet verstoord/geschrokken is, wat is jullie mening hier over? Het zijn 5 baby konijntjes, ik heb 2 konijnen een mannetje en een vrouwtje beide niet geholpen ivm we dat pas van de lente willen doen, we hebben ook geen idee hoe ze zwanger is geraakt want ze zitten gescheiden (allebei een eigen hok en 1 voor 1 lopen ze door de tuin.)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .