Ga naar inhoud

Fluf en Tinus

Members
  • Items

    3.335
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door Fluf en Tinus

  1. Nu ik dit verhaal zo lees vrees ik dat ik met Tinus naar de DA moet... Hij heeft een soortgelijk snoetje, maar is gelukkig nog wel vrolijk en hongerig. Toch denk ik dat ik voor de zekerheid maar even de boel laat checken.

    In ieder geval natuurlijk heel veel beterschap voor jouw manneke, want hij ziet er best zielig uit zo... Duimen dat dit herstel doorzet en hij snel weer lekker zelf kan eten!

  2. Jeetje, wat een afwegingen.... Je zult er wel behoorlijk doorheen zitten, maar Bram heeft het in ieder geval enorm getroffen met jou en z'n twee konijnenmeisjes en hij lijkt daarom ook zeker de moed niet op te willen geven! Heel veel succes weer en natuurlijk beterschap voor je ventje!!! Ik ga keihard duimen.

  3. Getver, dat is schrikken! Maar zoals je al zei ben je er vroeg bij en met al je goede zorgen komt het vast wel goed met Bram. Heel veel beterschap voor hem en sterkte voor jou met de verzorging! Duimen draaien hier voor een snel herstel!

  4. Fluf en Tinus zijn ook vorig jaar met Nobivac geënt en ook hier geen enkel probleem, terwijl ze voor de enting daarvoor altijd een dagje wat hangerig waren. Ik ben er dus heel blij mee, ook omdat je nu nog maar een keer per jaar die stress hebt van het dierenartsbezoek.

  5. Wat ziet het er mooi uit bij die kleintjes! Goed werk van de DA :yes:

    Zelf heb ik ooit een kat uit een opvang meegenomen die ook entropion had. Helaas moest hij twee keer geopereerd worden voor het helemaal goed was en dan te bedenken dat het beestje toen al bejaard was! Die heeft dus het grootste deel van z'n leven met die geïrriteerde ogen rondgelopen voordat hij eindelijk behandeld werd. Kortom: goede actie, Wups!

    En nu maar hopen dat het een zeldzaam iets bij konijnen blijft, want het is natuurlijk een afwijking waar niemand blij van wordt (maar die ook niet altijd te voorkomen is)

    Dat je hummels maar een heel fijn huis mogen vinden!

  6. Wat naar dat Sientje er niet meer is, maar voor haar is het fijn dat je uit liefde dit dappere besluit genomen hebt. Heel veel sterkte met het verlies! Maak jezelf vooral geen verwijten vanwege die plaat, want die was tenslotte bedoeld om voor je beestjes het verblijf wat aangenamer te maken!

    Lief ook van je dat je aan Zippie denkt en hem weer een vriendinnetje gunt. Hopelijk lukt het om het verdriet een plekje te geven en weer te genieten van een koppeltje konijnen...

  7. Het hangt een beetje van je kat af... Bij ons thuis zijn de katten behoorlijk bang voor de konijnen en dus maken de katten zich uit de voeten zodra er een konijn in de buurt komt. Maar goed, Fluf is dan ook een killer bunny - althans, dat denken de katten ;)

    Ik zou je wel aanraden om in ieder geval de nagels van je kat kort te houden om eventuele schade te beperken als die wel een keer uithaalt.

  8. Tip: gewoon een soort trechtertje vouwen van papier en je hebt je snackbal heel snel vol... Overigens breek ik vaak de SS die erin gaat in kleine stukjes, dan een klein gaatje in de bal - en genieten maar van het werk dat je bunnies moeten verrichten om een snack te krijgen :)

  9. Al dat geëmmer over geld van die mensen die geen idee hebben hoe waardevol je dieren voor je zijn kun je gewoon lekker langs je af laten glijden!

    Ties is natuurlijk een superbunny die deze kans verdient. Hij heeft niet voor niks voor jou als "baasje" gekozen :)

    Heerlijk om te zien dat hij het zo goed met z'n privé verpleegster. Heel herkenbaar: toen Tinus geopereerd was aan een bultje wilde Fluf ook niet van zijn zijde wijken en ben ik zelfs door haar gebeten toen ik een wondcontrole uit wilde voeren :love:

    Ties en Sjan zien er zo samen ook intens tevreden uit en ik denk dat je een prima keuze hebt gemaakt door ze splitsen, hoewel het natuurlijk wel een beetje jammer is van je groepje... Wederom beterschap voor Tiesemans, maar dat komt vast goed :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .