Ga naar inhoud

Elvie

Members
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Elvie

  1. Ons hangoortje Indy van ongeveer 5 maanden heeft een grote kale plek op haar achterhoofdje, met kleine wondjes erin. Hoe het komt is ons een raadsel. Gisterenavond zijn we met haar naar de dierenarts geweest. Ook hij wist zo niet wat het was. De arts heeft ons in ieder geval Dermiel wondzalf meegegeven om 2 á 3 keer per dag op Indy's kale plek te smeren. We zijn er gisterenavond direct mee begonnen.

    Omdat we bang zijn dat ons andere konijn, Milo, aan de kale plek (en dus ook aan de zalf) gaat likken, hebben we Indy en Milo even uit elkaar gezet. Ze zijn het er absoluut niet mee eens en zitten de hele tijd heel zielig naar elkaar te kijken. Als konijnen konden praten, weet ik zeker dat we twee strontchagrijnige konijnen in huis hadden, haha!

    Nu vroeg ik me af, hoe erg zou het überhaput zijn als Milo aan de zalf van Indy's wond likt? Is Dermiel wondzalf giftig? En is het echt noodzakelijk om ze tijdelijk gescheiden te houden?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .