Ga naar inhoud

DotJip

Members
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door DotJip

  1. Bedankt voor je reactie Eefje, ik zit er alleen mee dat het buiten konijnen zijn en ik haar niet binnen kan houden tot der wintervacht niet meer nodig is. Zo zou ik ze pas in mei weer kunnen koppelen. 2 Franse hangoren genoeg ruimte binnen bieden is niet te doen, helemaal als ze gek zijn op het kapot knauwen van de Barbie's van me dochter.... ik ga maandag de dierenarts bellen voor wat extra informatie over eventuele nazorg.. 

  2. Ik heb toevallig precies het zelfde, 2 Franse hangoren van 8maanden broer en zus. Broer is gecastreerd.. nu is me voedster niet te houden... Vooral als ik bij me mannetje in de buurt kom dan. Gaat ze gelijk op hem rijden. Ze hebben schuur + volledige achtertuin.. me man rent elke keer ervandaan en dan stopt ze ook wel. Maar het gaat wel de hele dag door. Ongeveer een weekje nu..Alles wat ik online vind, speelt zich af in de lente. Wat het nu echt niet is.. :') .. heb je toevallig de oplossing al gevonden ?? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .