Ga naar inhoud

Kim85

Members
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kim85

  1. Hallo iedereen,

     

     

     

    Wij hebben 2 Franse hangoren die buiten zitten. Ze hebben een ren met nachthok en mogen overdag vrij in de tuin rondlopen. 

     

     

     

    Als het regent gaan ze nooit schuilen en daar maak ik me nu wel erg veel zorgen om. Onze ram is echt doorweekt. Zo doorweekt dat ik van ver z'n huid door z'n vacht kan zien. Zowel op z'n schouders als op z'n kopje. Onze voedster die wat minder nat lijkt heeft geen haren meer net boven haar poten (moest het een mens zijn zou het boven haar ellebogen zijn).

     

     

     

    Er is geen mogelijkheid om ze meer te gaan overdekken want ik kan namelijk niet de ganse tuin overdekken. Ze hebben 3 plaatsen om te schuilen maar blijven gewoon in de regen zitten.

     

     

     

    Ik heb straks een afspraak met de DA maar ik denk echt dat het door de regen en de natte haren komt. Hen opsluiten in hun nachthok als het regent lijkt me ook niet ideaal, daarvoor zijn ze te groot en het regent al weken aan een stuk

     

     

     

    Ik maak me echt zo verschrikkelijk veel zorgen 😟

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .