Ga naar inhoud

Nell532

Members
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nell532

  1. Haha, die eensgezindheid maakt het wel heel duidelijk. 😄 Het is vandaag inderdaad exact een week geleden sinds hij gecastreerd werd, dus dan ben ik nog net op tijd. Jullie hebben me ook op een goed idee gebracht. We hebben hier een kamer waar het zo'n 10 graden is, dus heb ik hem meteen naar daar verhuisd. Morgen zet ik hem dan op het warmste moment van de dag buiten, zo heeft hij toch wat kunnen wennen aan het verschil. Dank jullie wel! Altijd fijn om hier zo snel geholpen te worden. 😊

    Voor het koppelen ga ik inderdaad nog 1 à 2 weken wachten. De dierenarts zei dat ze nog tot max 3 weken vruchtbaar kunnen zijn, dus ik neem het zekere voor het onzekere.

  2. Hey iedereen,

     

    Mijn rammetje werd precies een week geleden gecastreerd. Het is allemaal wat minder vlot gelopen dan ik gehoopt had. Toen hij weer thuis was, wilde hij niets meer eten of drinken. De dag nadien zaten we dus opnieuw bij de dierenarts. Ze hebben hem een dag en nacht daar gehouden, dwangvoeding moeten geven en wat darmstimulerende middeltjes gegeven. Lang verhaal kort na een week is hij weer zo goed als de oude. Hij staat nu bij ons in huis, op een plek waar het zo'n 17-19 graden is, maar hij is het eigenlijk gewend van buiten te staan in een hok met zijn mama (ze zitten sinds zijn 10 weken wel gescheiden van elkaar). Ik ben nog niet van plan om ze te herkoppelen, maar ik vroeg me af of het een goed idee is om mijn rammetje nu buiten te zetten. Het is amper 4 graden en ook de komende dagen zitten de temperaturen rond het vriespunt. Is het verschil te groot? Of zal hij zich wel kunnen redden?

     

    Bedankt alvast voor de tips!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .