Ga naar inhoud

Lilly xx

Members
 • Aantal items

  29
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Lilly xx's Achievements

Lamprei

Lamprei (2/6)

0

Community reputatie

 1. De eigenaren wandelen niet heel veel met em, ja dacht k dus ook al dat ie miss schrikt ๐Ÿ˜ž
 2. Hoi hoi, ik heb een verzorgpony (ik rijd er niet op, k wandel alleen met em) en als we een stukje willen gaan wandelen moeten we over een houten bruggetje van 1 meter breed en ik denk ong 4 meter lang. Kan ik hier gewoon met mn pony overheen wandelen? (Ik voor, mn vzpony achter) of is dit gevaarlijk? er zit aan 1 kant een plank op aan vast te houden.
 3. Hoi hoi, ik heb een verzorgpony (ik rijd er niet op, k wandel alleen met em) en als we een stukje willen gaan wandelen moeten we over een houten bruggetje van 1 meter breed en ik denk ong 4 meter lang. Kan ik hier gewoon met mn pony overheen wandelen? (Ik voor, mn vzpony achter) of is dit gevaarlijk? er zit aan 1 kant een plank op aan vast te houden.
 4. Hoihoi, mijn babykonijnen zijn nu 3 en een halve week oud. Ze rennen al het hele hok door en eten al lekker grasjes en hooi enzo. Het poepgedeelte (onderin het hok ) verschoon ik al, maar wanneer kan ik hun nest verschonen (bovenin het hok)? want ik zie als ik het nestje een beetje opzijduw dat de bodembedekking helemaal vies is. Alvast bedankt ๐Ÿ™‚ oh ja, de babys poepen nu ook al wel eens beneden.
 5. Oke, maar ergens had ik ook gelezen dat het slecht was voor de moedermelk productie, klopt dit?
 6. Want bij konijnen nestje:verslag en foto's zie ik wel staan dat ze een wilgentak mochten
 7. Hoi, mag mijn konijn (ze heeft een nestje van 3 weken oud nu) wilgentakken? ze kreeg het normaal altijd, maar vanaf dat ze babys heeft geef ik het haar niet meer, omdat ik ergens had gelezen dat het slecht is voor haar melk die ze aan de jongen geeft. Klopt dit? En mag ik dus wilgentakken aan mijn konijn geven?
 8. Hoii, mijn babykonijnen zijn nu bijna 3 weken oud, ze knabbelen al aan hooi en stro. Welk groenvoer mag ik de babykonijnen al geven? want bij de ene site lees ik dat ze nog helemaal geen groenvoer morgen, en bij de andere site weer wel. Weet iemand het? graag antwoorden dankjewel:)
 9. Hoihoi, ik vraag me af wat een konijn die jonkies heeft wel en niet mag eten (sommige dingen zijn bijvoorbeeld slecht voor een konijn met jonkies). Op internet kan ik het niet heel goed vinden, weet iemand het?
 10. Ik had idd ook even het artikel gelezen. Het is een hele dunne witte deken, waardoor er meer schaduw is. Het is idd wel warm, maar t is minder warmer als er deken op ligt want de deken zorgt voor schaduw, anders zou er in de ren en benedenhok bijna geen schaduw zijn
 11. Oke dank je wel ๐Ÿ™‚ en als ik de baby konijnen wil verplaatsen, moet ik ze dan in hun nest houden of even in een emmer met een handoek erin leggen?
 12. Maar 1 vraagje dus nog (sorry ๐Ÿ™ˆ) ik heb een deken op het hok liggen, dus overal schaduw. Als ik het niet verplaats is het wel warm maar is er geen risico dat moeder stress heeft door verplaatsing. als ik t hok wel verplaats is het koeler alleen kan moeder stress hebben door nieuwe omgeving, wat is dan het beste om te doen? hok in de zon laten staan met een deken op t hok of hok verplaatsen met kans op stress voor moederkonijn?
 13. Oke dank je wel. Ik denj dat ik ze dan na het weekend verplaats want dan zijn ze nog net iets ouder, en hier word het het komend weekend maar rond de 22 graden. Er ligt nu dus ook een deken op het hok zodat er overal in het hok schaduw is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .