Ga naar inhoud

Vief

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Vief

  1. @marjoleink Nacho likt onder haar kin zichzelf kaal. Ze is niet met hooi, stro of haar haren in de weer. Haar haren zijn echt nergens terug te vinden. Ze is bijvoorbeeld aan het eten en dan ineens gaat ze likken een paar tellen en eet ze weer verder (ik dacht zelf dat het soort jeuk reactie is). Nibbit is eigenlijk gewoon heel lief tegen Nacho,maar dan ineens kan die haar soort zat zijn en jaagt die haar het hok uit. Daarna is het ook gelijk weer klaar en mag ze weer naar binnen, kroelen, eten en wordt ze weer gelikt. Tijdens het eten gaat het elke keer goed! Ze eten samen uit een bakje en ook samen uit de hooiruif. Er is niet 1 bepaald moment dat het gebeurt en dat maakt het zo moeilijk. Nacho gedraagt zich ook zeker niet als een bitchy is heel lief naar Nibbit, maar een beetje druk haha! En Nibbit wat rustiger. 

  2. Hmmm... We hebben ons echt wel goed geïnformeerd en juist het advies gekregen om een kleintje bij Nibbit te zetten, omdat hij een zorgen kindje is/was. 

    Ze zitten nu allebei apart en vinden het maar niets dat ze niet naar elkaar toe kunnen. 

    Ik moet zeggen dat ze ook over de dag gewoon bij elkaar liggen en dan ineens is het gedaan. Daarna likken ze elkaar weer en slapen ze weer samen. Ik vind het echt een lastige situatie om te beoordelen waar ik het beste aan doe. 

  3. Hoi! 

    Sinds 1 jaar hebben we konijntjes. Nibbit is hiervan overgebleven uit een gecastreerd koppel. Nu hebben we sinds 4 maanden Nacho erbij, een jong vrouwtje van (5,5 maand). Deze 4 maanden ging het hartstikke goed, geen vechten, niks, liefde op het eerste gezicht. 

    Nu sinds 2 weken plukt Nacho zichzelf, haren verdwijnen en maakt zij geen nestje van. En sinds 1 week begint Nibbit achter Nacho aan te zitten, opjagen en tot slaan aan toe. 

    Help! Moet ik opnieuw gaan koppelen? En begin ik dan weer helemaal van vooraf aan? Of is steriliseren bij Nacho een voor de hand liggende optie? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .