Ga naar inhoud

babsske

Members
  • Items

    100
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door babsske

  1. Beste Bbers,

    Mijn konijn had een zwarte plek op zijn huid onder de vacht.begon klein met een korstig randje. Vervolgens groeide het erg snel het zwarte plekje en ben ik naar de da gegaan. Na overleg hebben we het operatief laten verwijderen en opgestuurd dit is gebeurd op 5 augustus het monster is opgestuurd voor onderzoek.

    na 10 dagen mocht bij mijn konijn zijn rompertje af ter bescherming van de wond.2 dagen ernaar ontdekte ik aan zijn zelfde kant nog een bultje.

    Nu vandaag heb ik mijn konijntje in laten slapen omdat het helemaal niet goed ging hij werd zeer verkouden en binnen een paar dagen zat 1zijkant van het konijn helemaal vol met bultjes en sommige hiervan werden ook al zwart. Na het inslapen heeft de da voor mij gebelt naar het laboratorium of er uitslag was. En inderdaad het was kanker.

    Het enigste wat ik even nog kwijt wilde is dat een zwart vlekje op de huid meestal niet goed is. Heb gezocht op bb naar zwart vlekje op de huid en vond hier best veel over in de geschiedenis van de bb.

    Mensen schaam je niet en ga naar de da.

    Mijn. Konijntje helaas hebben we aan gedaan wat we konden maar helaas heeft het niet mogen baten.

    Mis je keesje

  2. Lieve Bbers,

    Ik wilde even mijn verhaaltje kwijt,

    Mijn konijn heeft heel zijn leven al een moedervlek op zijn zijkant van het lichaam, nooit geen lijst mee gehad maar nu na 6jaar ging de moedermelk ontsteken.

    Ben ermee naar de dierenarts geweest en moest het wondje 3maal daags schoonmaken en insmeren met een honingzalf.

    Echter na een week tijd zag de wond er netter uit maar was wel groter geworden.

    Ik weer naar de dierenarts en het was inderdaad groter geworden we hebben ervoor gekozen om hem na de afspraak te laten opereren.

    Dit was vandaag dus, gelukkig is alles goed gegaan heb hem net opgehaald den hij is nu alweer bijna de oude (wat een sterk beesie) maar hij ziet er wel zo schattig uit dat ik dit eventjes aan jullie wilde laten weten.

    (Dacht ik stuur een foto mee maar weet niet hoe dat moet sorry)

    Hij heeft een klein groen rompertje aan hahah

    Groetjes ps, bedankt van de felicitaties voor men verjaardag

  3. Ik ben net terug van de inenting,

    Ik schrok me dood, 1inenting kost 52,50!!!!!!

    Kei veel.

    Maar ik moet wel eerlijk toegeven dat ik 20 minuten binnen ben geweest en zei alles heeft gecontroleerd, nagels knippen, bek, oren,poepgat,darmen noem maar op dus ben wel zeer tevreden over haar.

    Groetjes,

  4. hartelijk dank jullie allemaal maar koos ik ben bij de da langs geweest en die heeft hem na gekeken ik moest het gewoon in de gaten houden,en die in schijndel is een andere maar aar heb niet zoveel vertrouwen inus blijf liever bij die van mezelf.

    hartelijk dank bianca kan wel even druppeltjes vragen meschien.

    bos eetje ook bedankt

  5. hallo lieve bunny's,

    mijn vraag aan jullie is het volgende.

    De vlaamse reus truus van buiten, heeft last van veel soep in beide ogen. De dierenarts zegt dat het geen kwaad kan maar dat ik het wel in de gaten moet houden.

    nu word het niet meer dat soep in zijn oog echter komt hij nu wel eens binnen om langs het binnen konijn te gaan zitten en dan likt en bijt het binnen konijn het mooi schoon. Truus vind dit erg fijn denk ik omdat hij dit elke dag even doet en nooit piept of kreunt of zichzelf wegtrekt.

    veel haren rond zijn oog zijn ook niet weg gebeten zoals in andere discussies wel eens word genoemt.

    echter kunnen deze 2 konijn niet samen in een hok of los lopen maar als 1 konijn in het hok zit kunnen ze niet zonder elkaar.

    is dit probleem wat zich voor doet met het oog een probleem???als ik het goed in de gaten houd

    groetjes babs

    eigenaar van een klein dominant pooltje,

    en eigenaar van een groete vlaamse reus (dankzij bunny bunch vriendjes)

  6. hallo lieve mensen,

    Ik weet niet zo goed waar deze vraag thuis hoorde dus dan maar bij algemeen ook weet ik dat er vast wel verschillende topics over zijn maar toch heb ik een aantal vragen, dit stel ik aanjullie omdat mijn da altijd alom advies betaald wilde worden.nu ben ik laatst bij eenspecialist geweest maar ben het vergeten te vragen.

    mijn konijn moet ingent worden wat is de geschikte leeftijd?

    ik dacht rond 3 maanden?

    mijn vrouwtje wil ik laten castreren(weet niet hoe het andere heet sorry:$) wat is hier de geschikte leeftijd voor ik dacht 4 maanden?

    Tot hoe oud kun je een konijnen vrouwtje laten castreren?

    Alvast hartelijk bedankt:love:

  7. ja mijn konijnen krijgen onbeperkt hooi netjes inzon balletje want dan blijft het schoon en blijft hij bezig. de DA hadn gezegt 35gr..

    hij krijgt ook veel groeten en nu bladeren want dat vind hij mega lekker

  8. ik heb eigenlijk nog een vraag, ik heb 2 konijnen en 1 cavia,

    het konijn buitenen decavia zijn goed op gewicht het konijn wat goed op gewicht zit heeft apart voerin verband met zijn darmpjes(die werken niet honderd %)

    maar het konijn binnen loopt vanaf 4 uur los in ons huis, krijgt 35 gram gemengd voer onbeperkt hooi en elkedag een stukje groente, voer krijgt hij in de morgen en het stukje groen in de avond...

    mijn konijn is veel te zwaar en ik moest dit aanhouden om het beestje iets af te laten vallen. echter vind ik dit erg weinig voor mijn gevoel kan iemand mij adviesgeven hoe ikmijn diertje kan laten afvallen??

    ik heb net gehoord dat het voer niet goedis dus ik ga eerdaags over stappen op ss..

    ik heb een konijn uit de dierenwinkel dus volgens mij hoort hij rond de 3,5 kiloo maximaal te wegen.. hij weegt echter 4,5 en zit voornamelijk rond zijn buik en is echt waarte zwaar... hij loopt wel genoeg rond en rent heel vasak als een malloot door de kamer..

    groetjes

  9. hallo lieve dieren vrienden,

    ik weet dat ik nu ontzettend dom over ga komen en als nog mijn exusses!

    ook schaam ik mijn best veel:$,sorry

    :bounce:ik ben niet zo heel lang lid van deze site maar aldoende leerd men veel dingen.Ik lees regeldmatig dat jullie konijnen houders biks aan jullie dieren geven?kan iemand mij meschien een afbeelding sturen van hoe die eruit zien?

    Want als het waar is wat ik denk wat het is, eten mijn konijnen het hier vrij weinig tot niks. IK denk dat biks ook in gemende konijnenvoeren zitten die staafjes??alleen onze konijnen eten dat echt niet op?

    Willen jullie mij dan vertellen hoe jullie deze voeren?want die staafjes heb je ook met een smaakje maar die hebben ze hier ook niet echt graag.

    sorry voor mijn domme opmerking maar ik zou het niet weten?

    groetjes babs

  10. zon heoktoilet is inderdaad wel makelijk zo blijft de rest van je hok ook langer schoon,en ook ik zeg dat je voorzichtig moet zijn controleer je beestje wat vaker als voorheen vooral zijn kontje even optillen en controleren.ook zodra er viezigheid aan zen kontje zit meteen verwijderen.dit ommaden op je konijn te voorkomen want het zijn geen schadelijke maden op je poep maar ze kunnen we andere vliegen en maden aantrekken die wel schadelijk zijn voor je konijn..elke dag dus de poep verwijderen hok verder goed schoonhouden en je konijnen goed controleren en schoonhouden.

  11. als je verstandig bent laat je inderdaad haar wennen aan gras eten,ik heb dit bij mijn konijn niet gedaan met als gevolg dat zei meteen aan de diaree was en mij dit een aantal maanden heeft gekost om dat weer te verhelpen,geef voldoende hooi om haar ervan te laten eten in haar hokje dit voorkomt namelijk dat zei diaree krijgt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .