Ga naar inhoud

Eviabcde

Members
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Eviabcde

  1. Goedenavond, ja we zijn bij de

    Dierenarts geweest en we weten ook het geslacht het is een jongen en een meisje, en als ze geslachtsrijp zijn laten we ze castreren.


    Als ze hoe oud kan je dan beginnen met truucjes leren? En is het normaal dat ondanks dit baby’s zijn ze niet te lokken zijn met een snoepje?

  2. Heeee, wij hebben 2 baby konijntjes van 9 weken! We hebben ze al anderhalve week en al helemaal gewend, eerste dagen hebben we ze in hun hok laten zitten natuurlijk. maar goed ik wilde dus beginnen met trucjes leren maar het probleem is dat ze niet reageren op een snoepje en als je dat voor ze houd, ze er niet achteraan gaan. Dus dan kan ik ook geen trucjes leren als ze niet achter een snoepje aangaan. Want dan kan ik ze niet belonen. Weet iemand het misschien? Al als ik snoepjes in hun hok leg gaan ze er wel aan eten. alleen eten ze geen snoepjes als ik ze voor ze leg buiten hun kooi. Verder eten ze wel gewoon goed hooi etc.

    maar heeft iemand een idee hoe ik dit kan aanpakken?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .