Ga naar inhoud

d.d

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door d.d

  1. Hoi,

     

    Mijn konijntje Paki wilt sinds kort (1 / 2 dagen) niet meer eten en ze slaapt voortdurend terwijl ze niks doet. Ze rent, eet, speelt, of drinkt niet meer. 2 dagen geleden was ze in de tuin geweest en zag ze ons andere koppel in de tuin (Lily en Lambo). Er staat een hek tussen maar alsnog maken ze ruzie en grommen ze naar elkaar. Ook had ze onze eend gezien in de tuin en ik denk dat ze daardoor geschrokken was. 

     

    Haar buikje voelt niet hard aan en we hebben haar al geprobeerd water te geven met een dwangvoedingspuitje maar dan spartelt ze en rent ze gelijk weg van ons. Het probleem is dus dat ze alleen nog maar slaapt, niet schrikt van geluiden want dan blijft ze gewoon doorslapen (Of als iemand haar oppakt valt ze gelijk weer in slaap), ze eet en drinkt niet meer, en ze heeft geen plezier meer in spelen. Heeft iemand misschien een idee wat dit kan zijn wat ze nu heeft en oplossingen of hoe ik er iets aan kan doen?

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .