Ga naar inhoud

Sab98

Members
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sab98

  1. Heel erg bedankt voor al jullie reacties en tips! Hij komt ondertussen al wat vaker naar me toe als ik eten voor hem vast heb ☺️

    Overigens heb ik in de ren op het laminaat een deurmat en een handdoek liggen zodat hij niet uitglijdt, en staat er een schuilhouden in zijn hok, alleen vielen die weg op de foto..!

    • Vind ik leuk 2
  2. Hoi!

    Ik heb sinds een week de 4-jaar oude Hollander (ram) van mijn vader in huis genomen. Ik woon in een studio, dus woont hij ook sinds een week binnen (we hebben hem bij mijn vader langzaam laten wennen aan het binnen wonen, aangezien hij eerst een buiten konijn was). Echter, hij is na een week hier zijn nog steeds erg bangig, verstopt zich veel, en hij graaft en knaagt ook veel in/aan zijn hok terwijl er genoeg knaagspeeltjes zijn..

    Ik heb een ren aan zijn hok gemaakt, zodat hij kan wennen aan buiten het hok zijn, alleen durft hij daar nog niet zelf in te gaan.

     

    Mijn vraag: Hoe kan ik hem helpen minder bang te zijn?


    (Ps: zijn maatje is afgelopen zomer plots overleden, en door persoonlijke omstandigheden is er geen tijd geweest voor het goed op zoek gaan naar een nieuw maatje. Ik ben van plan om zodra hij gewend is, een vriendinnetje voor hem te zoeken)

    DD1FF26B-B7A7-4E12-A334-3B440D5CD93C.jpeg

    • Vind ik leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .