Ga naar inhoud

Peanutthebunny

Members
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Peanutthebunny

  1. Hoi, sinds kort probeert mijn konijn op mij te rijden. Ik wil hem binnenkort paren castreren en hem een maatje geven maar in die tijd vind ik het ook wel zielig als hij zo seksueel gefrustreerd is... Ik had dus gelezen dat je een knuffel in zijn hok kan zetten maar hij snapt het niet echt... Misschien weet iemand hoe ik dit duidelijk kan maken? Het is een ram btw.

    Alvast dankjewel! 🙂

  2. Hoi, mijn konijntje is iets meer dan een half jaar oud en is een rammetje. Het is mijn eerste konijn en hij is nog niet gecastreerd. De dierenarts zei dat het nog niet nodig was omdat hij nog geen territoriaal gedrag vertoonde. Maar net zat ik met hem op de grond en hij liep kleine rondjes om me heen en snuffelde obsessief aan mijn hand... Ook gaf hij kleine zachte bijtjes. Dat met die rondjes om me heen rennen had ik gelezen dat het dus door de hormonen komt maar het zou ook gewoon spelen geweest kunnen zijn toch? Weet iemand dit? Alvast bedankt!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .