Ga naar inhoud

amy&baily

Members
  • Items

    217
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door amy&baily

  1. Het ligt aan de DA en aan het gewicht van je nijn!

    Hier in Almere had het ons tussen de 86,- en 130,- gekost, terwijl in Driebergen het 69,- was. Dan heb ik het over een franse hangoor!

    Als we straks de dwergjes gaan laten doen, zijn we 52,50 per nijn kwijt.

  2. Vandaag hebben we Pepper naar de KkDa in Driebergen gebracht, waar hij morgen ochtend om 09:00 uur wordt gecastreerdt.

    In Driebergen zijn een paar maanden geleden Baily zijn tanden getrokken en omdat we daar toen zo tevreden over waren en vooral niet over onze eigen DA hier. Hebben we Pepper daar ook heen gebracht. Morgen aan het eind van de dag ga ik hem weer halen... Arm manneke... Maar ja het is wel beter, want dan kan hij eindelijk een blij konijn met Agria worden :he: En wie weet over een paar weken/maanden met Baily en Amy.....

  3. Ik kom ook uit Almere, gezellie :)

    Maarre ik heb eigelijk hetzelfde als jij, ik heb eerlijk gezegd nog nooit de voeten geborsteld van onze fransjes.... En ik weet eigelijk wel zeker dat ze ook niet van plan zijn daar aan mee te gaan werken :grrrrrr: Ze wassen ze altijd zelf schoon, als ik bij de DA ben laat ik het altijd controleren...

    Wie weet kunnen we ooit samen het gevecht met ze aan.... Ik ben alleen wat dat betreft ook een beetje een bangepoepert :$

  4. Hier nog twee van die klieren!. Hier wordt het hooi gewoon als vloer bedkleding gebruikt en wat ik in de ruif stop hangt er na een week nog als ik het niet weg haal!.

    Drogen jullie de kruiden zelf? Zoja (misschien een stomme vraag) Hoe en waar doen jullie dat?

  5. 24 uur na de castratie is ie al niet meer vruchtbaar volgensmij, of 2 dagen?. Dat ze 2 weken of langer aanhouden, doen ze voor de hormomen!

    24 uur is echt te snel! Een ram kan dan nog wel vruchtbaar zijn, doordat meestal niet al het sperma weg is.

    Dus ik zou hem zeker niet zo snel bij een voedster zetten, tenzij je het risico op een nestje wil lopen ;).

  6. Het is dat de kk DA best ver is, dus als er echt iets belangrijks aan de hand is ga ik naar hun. Of ik bel ze voor advies. Ik heb nog meer dieren dus ik ga ook naar een gewone DA. Maar het liefst ga ik toch met me nijnen naar de "echte" ;)

  7. Wat typisch! Baily was ook pas gecastreerd toen hij ook last kreeg van zijn vacht! Ik ben toen ook meteen naar de DA geweest, maar ze zag niets vreemds ook niet aan de wond ofzo. Dus hij heeft toen voor de zekerheid een injectie gehad tegen infectie en pijn.

    We zaten er zelf aan te denken dat hij gewoon is gaan verharen omdat hij even binnen zat na de operatie en dat hij zijn vacht niet goed kon wassen, omdat een paar weken geleden zijn tandjes zijn getrokken... Dus ik borstel zijn vacht op die plek extra goed, maar hij blijft het nat likken...

    Ik ben heel benieuwd wat jou DA zegt, en ik hoop dat alles goed komt met je nijn! En dat hij natuurlijk gauw weer goed gaat eten!!!

    Sterkte!

  8. Nou niet door mij ben ik achter... Bij de DA was hij zo mak als een lammetje! Ze kon hem zo optillen en vervolgens op zijn rug draaien, tot dat hij het zat was en echt woest van zich aftrapten :D

    Maar de DA zei al "vreemde ogen dwingen af" hihi

    Ik ga hem gewoon even goed helpen met zijn vacht door goed het dons haar weg te borstelen. Ik hoop dat hij dan stopt met dat likken, want de wond zag er verder prima uit. Dat is het dus niet.

  9. Net terug van de DA, de wond zag er heel mooi uit! Dus dat was het niet. Hij heeft een injectie gehad tegen infectie en pijn. En ze heeft even goed daar de vacht gekamt. Er zat veel dons vacht, misschien jeukten dat gewoon. Hij is namelijk ook een paar dagen binnen geweest dus misschien viel het wel gewoon uit. Hij ligt nu lekker uitgevloerd in zijn hok tegenieten van een welverdiende giga groente schotel :D.

  10. Ik moet vanavond met Baily naar de DA komen.

    Hij is vorige week vrijdag gecastreerdt en hij likt sinds 3 dagen steeds aan zijn onderrug. Het wordt steeds erger en het haar begint nu ook te klitten.

    Ik kan verder niets aan de wond zien, hij wordt echt WOEST :grrrrrr: als ik hem op til, laat staan dat ik even rustig naar de wond mag kijken.

    Zover ik kan zien ziet zijn buik er rustig uit.

    Alleen dat nat likken van zijn achterste is vreemd... Ik mag het ook niet borstelen.

    Heb net weer gebeld met de DA en vanavond moet ik met hem langs komen. Ben benieuwd....

  11. Ja heb pijnstilling in huis, maar dat was voor zijn tanden niet voor zijn castratie... Het heet "Carprofen drops".

    Ik vraag me af of hij wel echt pijn heeft, omdat het ten eerste al een paar dagen geleden is dat hij is gecastreerd en ten tweede, omdat hij er verder goed uit ziet en goed eet, alleen viel me de vochtige vacht me dus op?!.

  12. Nee want hij heeft zo'n injectie gehad en het was verder niet nodig werd mij verteld...

    Hij eet en drinkt wel heel goed, alleen als ik hem aai voel ik steeds dat zijn kont wat nattig is. Dus echt aan de kant van zjn rug! Zijn buik is verder niet vochtig. Hij is zich wel de hele tijd druk aan het wassen!.

    Mijn man maakt net wel een snugere opmerking via msn, Baily zijn tanden zijn namelijk een paar weken geleden getrokken vanwege een aangeboren afwijking, dus hij zei "Hij kan het niet stuk bijten, want hij mist zijn tanden, dus die volgorde van eerst tanden trekken en dan castreren was wel handig :)"

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .