Ga naar inhoud

WinnyEilish❤️

Members
  • Items

    56
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door WinnyEilish❤️

  1. 19 hours ago zei WinnyEilish❤️:

    Hoi allemaal, mijn konijntje springt af en toe op mijn hand af zacht gommend. Ze doet dit eigenlijk pas sinds de paartijd is begonnen, nooit daarvoor. Ze is nogal dominant dus misschien ligt het daaraan, maar ik vraagt het toch maar eventjes.

     

    Dit gedrag vertoont ze meestal in de ren in haar hok doet ze dit vrijwel nooit 

  2. 5 hours ago zei Evee:

    Aan de hand van jouw verhaal is het lastig te zeggen wat de oorzaak is.

     

    Hoe oud is ze? Is ze gecastreerd? Hoeveel ruimte heeft ze? Is er in die ruimte genoeg te doen, zoals bijv. een zandbak? Woont ze samen met een maatje?

     

    Hier staat ook informatie over gedragsproblemen bij konijnen: https://www.bunnybunch.nl/informatie/gedragsproblemen-bij-konijnen

    Ze is nu ongever 2 jaar oud. Mijn ouders weten niet zeker of ze gecastreerd is maar denken van wel, ze heeft ongeveer 8 vierkantemeter samen met een vriendje we hebben een ren en ze mogen vaak los in de tuin. Soms leg ik wat dingen neer zoals knaagspeeltjes/ dozen en voerspelletjes 

  3. Hoi allemaal, mijn konijntje springt af en toe op mijn hand af zacht gommend. Ze doet dit eigenlijk pas sinds de paartijd is begonnen, nooit daarvoor. Ze is nogal dominant dus misschien ligt het daaraan, maar ik vraagt het toch maar eventjes.

     

  4. Zojuist zei WinnyEilish❤️:

    Misschien is het tochdat hij zich eenzaam voelt ik had eerst ook maar een konijnentje en dat ging toen ook overal aan knagen alleen nu heeft mijn konijntje een vriendje en doet ze het nooit meer dus dat zou het misschien kunnen zijn 😅.

     

    sorry ik krijg het niet meer weg 

  5. Misschien is het tochdat hij zich eenzaam voelt ik had eerst ook maar een konijnentje en dat ging toen ook overal aan knagen alleen nu heeft mijn konijntje een vriendje en doet ze het nooit meer dus dat zou het misschien kunnen zijn 😅.

    Citaat

     

     

  6. Zojuist zei WinnyEilish❤️:

    Dankjewel voor de tip

     

    18 minuten geleden zei Nina en Hazel:

     

    Wij hebben een gedeelte van de tuin afgezet met panelen zodat de konijnen niet in het groen gaan zitten, want dan zijn we hun aandacht vermoedelijk ook al snel kwijt 😂 Denk dat het belangrijk is dat konijnen eerst hun gang kunnen gaan en hun ei kwijt kunnen. Dan laten wennen dat ze wat lekkers krijgen voor het naar je toe komen. Komen ze makkelijk naar je toe, dan kun je ze bij naam noemen en belonen als ze komen. Zo hebben we dat uitgebreid met bijvoorbeeld op de achterpootjes staan voor een beloning. Mochten ze terug moeten naar de ren, dan combineren we dat met voertijd. Zodra we vers groenvoer, hooi en kruiden in hun hok en ren verspreiden, dan rennen ze direct het verblijf in. Wellicht dat jullie hier iets aan hebben. 

    Dankjewel 

     

  7. 15 uur geleden zei mammafelina:

    Ik zou het ook wel leuk vinden om mijn konijnen dingetjes te leren.

    Alleen hoe doe je dat bij buiten konijnen als je zelf niet in de ren past? Als ik ze buiten loslaat in de tuin gaan ze echt niet meer naar mij luisteren.

    Ja je zou een stuk kunnen afzetten met gaas 

  8. 16 uur geleden zei Punky🐰:

    Een high five, een rondje rond jou lopen, op je schoot springen, komen als je roept,...

    Zo kan ik wel blijven doorgaan. Je kunt bijvoorbeeld het woordje ‘flink’ leren. En dat gebruik je alleen als er een stapje de goede richting uitgaat. Het hoeft nog niet perfect in het begin. 

     

    Ps. Hoe leer jij een kusje aan jou konijnen? Ik zou dat ook aan Punky willen leren.

    Ik houd wat lekkers bij mijn wang zodra Mn konijntje weet wat er in mijn hand zit gaat hij op zn achterpootjes staan en drukt zijn snoetjetegen mijn hand aan maar mijn hand zit bij mijn wang dus dan komt zijn snoetje tegen mijn wang. Ik heb hem inmiddels al een ander trucje geleerd:met zijn voorpootjes op mijn knie staan en bedelen om een snoepje . 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .