Ga naar inhoud

WillieWonka

Members
  • Items

    174
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door WillieWonka

  1. Voordelig SS kopen kan hier. Even een emailtje sturen of ze willen verzenden naar NL... alles bij elkaar kostte het mij zo'n 48 euro om 20kg SS in NL te krijgen... daar doen mijn nijnsels 1 jaar mee en scheelt je zo'n 70 euro met de prijzen van hier.

  2. Ik heb 20kilo.

    Dat bunny basics t is zowaar duurder dan SS, wist niet dat dat bestond zeg, duurder voer dan SS. Kost op ebay 15 pond voor 4,5kg... maar of dat incl verzenden goedkoper is dan hier, geen idee?!

    Tijd voor avondeten. Eet smakelijk jullie!

  3. Was bij mij ook 2e zak gratis ofzo. Is duur door de verzendkosten. Jij zou dus wel bij hun moeten bestellen en dat bij je zus moeten laten bezorgen om nog goedkoper uit te zijn dan ik :-D. Verder is 48 Euro een prima deal vergeleken met NL en de bezorging is op de deurmat, heeft ook zo zijn charme.

  4. Zit in Grunn centrum... en we kunnen met 20kg wel weer een jaartje vooruit :-), slechts 1 stelletje hier.

    Misschien zijn er anderen geïnteresseerd in een gezamenlijke aankoop? Is bijvoorbeeld wel interessant om te vragen aan de Engelsen tot hoeveel kilo je voor die verzendkosten kan laten versturen! Misschien kan het nog wel goedkoper / kg ;-) Je bent een Hollander of niet hihi.

    Groet!

  5. Ik wacht het gewoon af en zal verslag bij jullie uitbrengen naar wat er uiteindelijk bij mij bezorgd wordt, wat de inhoud is en of mijn nijnen het lekker vinden. Als dit alles goed is, lijkt me dit een fantastische deal ook voor jullie allemaal. Betaling en bezorging was vorig jaar zonder klachten, betaling dit jaar ook gelukt (via paypal = kopersbescherming), ik wacht nu op bezorging.

  6. Bedankt voor jullie snelle reacties!

    Die ebay meneer heeft geen zin om een dealtje te sluiten over het andere voer helaas, dat heb ik natuurlijk geprobeerd, dus een goede deal is er alleen voor de SS Diet variant. Is dan 20kg voor minder dan 50 Euro en daar kunnen mijn monsters een jaar mee vooruit op de e.o.a. manier. Even uitgerekend haha, is 50gram voor twee per dag wat ze blijkbaar afgelopen jaar hebben gehad, lekkere smikkelaars. Volgens mij is dat precies volgens het boekje, toevallig zeg.

    Ik ga gewoon de diet variant bestellen trouwens, zijn ook zulke brokjes, ook veeeeeel vezels en bijna zelfde ingredienten behalve: minder suiker. Ik zal er proberen er aan te denken om er wat over te laten weten, bijvoorbeeld of ze het wel lekker vinden met minder suiker.

    Voorlopig eerst maar eens bestellen en wachten.... vorig jaar waren ze wel snel met opsturen vanuit de UK, ben benieuwd!

    Zal ik nog informeren naar hun verzendkosten als evt. meer mensen willen bestellen? Ik betaal 22 pond voor de brokjes en 18 pond voor het verzenden (20kg).

    Gr, Floor.

  7. Beste allemaal,

    Meer dan een jaar geleden heb ik 18kg SS rabbit op ebay besteld, een fantastische deal, ik heb een jaar met 50 Euro voeding overbrugd.

    Nu is het tijd voor een nieuwe bestelling, maar de gewone SS rabbit is nu veel minder voordelig.... echter de SS rabbit diet is net zo goedkoop als vorig jaar de gewone!

    Wat ik lees hebben beide voeders evenveel vezels, alleen diet lijkt minder suiker te zijn toegevoegd.

    Zijn er dat jullie weten meer belangrijke verschillen tussen deze voeders? Is er een belangrijke reden om de diet niet te kopen?

    Mijn nijnen zijn zeer gezond (volgens de DA ;-)) en hebben geen overgewicht.

    Alvast bedankt!

    Gr,

    Floor

  8. Als je de kiloprijs berekent ben je goedkoper uit met 18kg voor 40pond incl verzenden (2,2 pond per kg) dan 10kg voor 34 pond incl verzenden, of bij twee zakken dus 53 pond voor 20kg (2,65 pond per kg). Bij meer dan twee 10 kg zakken gaan de verzendkosten omhoog en wordt het dus niet goedkoper!

  9. Goede(warme)middag allemaal,

    Afgelopen maandag op ebay SS besteld uit de UK (hier). Wilde toch even reclame maken, want is erg vlot gegaan! Ze bieden 2x3kg zakken voor 6,98 pond. Heb dit drie maal genomen (=18kg) voor 20,94 pond. Verzendkosten: 18,99 pond. Bij elkaar 39,93 pond voor 18kg SS. Volgens mij is dit veeeel goedkoper dan hier en ook goedkoper dan bij THE. Misschien kunnen wat mensen samen bestellen om meer voordeel uit een grote bestelling te halen? Ik ben voorlopig in ieder geval voorzien ;-).

    Liefs, Floor

    1015345422_6_zb7j.jpeg

  10. Ik heb echt werkelijk geen idee! Misschien iemand bellen met een boomgaard ofzo? Ik zou bijvoorbeeld niet weten of je de appels kunt eten... lastig!

    De takjes die van binnen wit zijn, zijn gezond zeg je zelf, dus ik denk dat als je de kleur checkt.... je de gezonde stukjes best kan geven.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .