Ga naar inhoud

L&L

Members
  • Items

    4.581
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door L&L

  1. Echt onwijs verschrikkelijk dit heb net voor eerst deze topic echt van voor naar achter gelezen, wat een toewijding, wat een vechtlust van jullie beide zowel het konijn als jullie. Ik zou zeggen zet die poll maar alvast neer voor het einde van het jaar van dierenliefhebber van Bunny Bunch 2011 want al moet ik 10 accounts aanmaken (sorry ZaZa) deze is gewoon voor jou.

    Echt heel veel sterkte met het verlies.

  2. was die voor ons? bedoel je het controleren van het geslacht? wij noemen dat service!!

    Ik bedoel te zeggen dat soms mensen wat meer zelf moeten ondernemen, wat deze dame heb gedaan (naar haar gevoel luisteren) is echter super. Ook jullie dat jullie zeggen dat het service is van jullie kant, dat geeft wel te kennen dat jullie en met jullie andere opvangs echt liefde hebben voor de dieren en mensen zeker goed willen voorlichten/helpen.

  3. Ik vind het ook ernstig dat je niet op het oordeel van een dierenarts kunt vertrouwen. Als je als dierenarts niet veel jonge konijnen in je praktijk ziet kan ik me nog enigszins voorstellen dat je een keertje fout kunt zitten als het om één jong konijntje gaat. Hoewel je dan naar mijn mening beter kunt zeggen dat je het niet zeker weet, want mensen vertrouwen toch op het oordeel van de dierenarts. In mijn geval hebben ze niet één maar vijf konijntjes bekeken en zo jong waren ze ook al niet meer. Als je dier een niet zo vaak voorkomende ziekte heeft hoop/verwacht je toch ook dat de dierenarts de juiste diagnose stelt?

    Overigens heb ik inderdaad de andere konijntjes ook gelijk bij de opvang laten checken en voor de rest klopte het allemaal.

    Inderdaad goed zeg dat je ook nog voor de zekerheid alles hebt laten controleren en op deze manier ga je wel twijfelen aan de kundigheid van die dierenarts.

  4. De dame en heer krijgen het bij mij elke dag, maar ga het afkloppen ik heb nog nooit (met welk voedsel dan ook) natte keutels gehad. Ik heb ook het idee dat het niet van die tarwe korrels komt, maar zou het voor de zekerheid eens navragen bij de dierenarts.

  5. miniplasjes en dat soort incontinentie kan inderdaad wijzen op problemen met de blaas.
    Thanks ik ga het zeker in de gaten houden en heb begrepen dat ze gruis krijgen door biks en zure appels, kiwi, enz enz? Echter krijgen de konijnen bij mij dat niet en ze heeft het al eerder gehad (ook weer zo snel als het kwam weer verdwenen).
  6. Sinds een paar dagen plast de dame van me (als ze in de avond naar buiten mag en net eten het eten heeft gekregen) overal en nergens op de tegels. Het zijn kleine mini plasjes.

    Voor de rest totaal niks vreemds aan de hand met d'r; eet goed, kijkt goed uit d'r ogen, levendig, keuteld goed, geen pijn, geen plekjes, rent d'r longen uit d'r lijf en doet binkies, bunnie flops en gaat dan lekker uren lang buiten languit liggen.

    Alleen nu het een paar dagen aanhoudt wil toch eventjes weten of het niet kwaad kan en of meerdere mensen dit meegemaakt hebben of last (althans is het last) van hebben. Ik mik er elke avond gewoon een emmer water overheen dus voor mij is het totaal geen probleem.

  7. Mijn konijn laat zich regelmatig vallen op ze zij. Nu hoor ik van iedereen dat het niet erg is, dat het ontspanning is. Hij reageert ook gewoon meteen als ik naar hem toe loop ofzo en hij doet verder niet raar. Alleen als hij dan een beetje naar beneden kijkt zie je dat witte bij ze oog een beetje...is dat normaal??

    Een waardering voor de baas dat betekend dat het konijn zich zeer op zijn gemak voelt.

  8. bij onze dierenarts is het nog steeds niet bekend wanneer de inentings week is.

    is dit nu niet erg laat?

    want je krijgt een paar weken er voor een oproep maar heb nog niks gehad en als ik bel weten ze nog niet precies wanneer het is, en dat ze er nog mee bezig zijn.

    maar ik heb al wel allemaal muggen gezien en ook in de ren in de schuur al.

    Jij ook al beklaagd dus en vorige jaar waren ze bij mij pas eind mei/begin juni dat vond ik echt veel te laat.

    Ze zou gaan bellen naar hoofdkantoor om het te vervroegen. De konijnen lopen nu al volop buiten.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .