Ga naar inhoud

Dieneke_dv

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Dieneke_dv

  1. Hij had gasvorming in de maag en ze zei dat de narcose die elke keer nodig wad om zijn kaak te helpen te gevaarlijk zou zijn boor hem en dat als ik hem niet zou laten inslapen een van de volgende dagen dood zou aantreffen. Als ik nog wat had kunnen doen zou ik dat zo erg vinden ze deed alsof er geen andere oplossing was

     

  2. Hoi

    van de week is mijn konijntje overleden ik heb hem laten inslapen bij de dierenarts want hij had gasvorming in zijn maag en dat kwam door te weinig hooi eten maar de dag ervoor heb ik hem nog hooi zien eten maar de dag erna at hij niks meer en wad hij heel lusteloos en ik wist gewoon dat je bij konijnen niet een dagje kan wachten want dan vallen hun darmen stil maar er was al te veel gas en daar kwam bij dat ze erachter kwamen dat hij was geboren met een scheve kaak en dat dat de reden wad dat hij geen hooi meer at. Ik mis hem heel erg en ik heb hem helaas maar 1,5 jaar gehad maar hij kon wel altijd lekker in de hele tuin en in het huis rennen dus een gelukkig konijntje. Maar ik wil dus bij deze mensen waarschuwen die net in de konijnenwereld stappen of mensen die dit niet weten dat je nooit moet wachten ala het gedrag van je konijn ineens veranderd en zeker als hij if zij niet meer eet.

    grtjs ❤️

  3. Hoi

    ik neem binnekort een nieuw tan konijntje die worden ongeveer 2,5 kilo.

    ik wil niet dat mijn konijn last gaat krijgen van zijn darmen door slechte kwaliteit voer of dat hij het niet wil eten door slechte kwaliteit.

    welke merken van bix en hooi raden jullie aan? 
    grtjs Dieneke

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .