Ga naar inhoud

PluisjeEnPiepje

Members
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door PluisjeEnPiepje

  1. 16 uur geleden zei JokeC:

    Veel effectiever is om een schoteltje/bakje met iets zoetigs op een plekje te zetten waar niemand komt, zodat de wespen (die zelden konijnen op het menu hebben staan trouwens) daar naar toe gaan.  Hoeft niemand risico te lopen op een steek als er gemept wordt naar de wespen om hen weg te jagen en hebben de wespen ook geen schrik en dus reden om zich te verdedigen. 

     

     

    Bedankt ik ga het zeker even proberen👍

  2. 11 uur geleden zei Newby1981:

    Ik heb niet direct een antwoord voor je of wespen gevaarlijk zijn voor konijnen. Ik denk niet heel snel omdat normaal gesproken konijnen niet reageren op wespen (in tegenstelling tot een hond of kat bijvoorbeeld) Vliegen (die vieze groene 🤮) zijn gevaarlijker omdat die eitjes in hun vacht kunnen leggen.

     

    Maar begrijp ik goed dat jouw konijnen nu binnen zitten? Want dan zou ik ze juist niet naar buiten doen als het zo warm wordt maar gewoon binnen houden als ze toch al binnen zitten... (of het moet bij jullie in huis warmer worden dan buiten)

    En als je ze buiten doet zet ze dan volledig in de schaduw en zorg voor voldoende verkoeling. (zoals ice pods)

     

    Succes en hopelijk kan iemand jou nog antwoord geven op je wespenvraagje.

    Ze zitten idd binnen .Ik maakte me een beetje zorgen om ze omdat ze de icepods niet gebruiken.Dus dan maar de schaduw en de wind gebruiken.Even een rennetje opgezet en toen zijn ze ongeveer 2 uurtjes buiten gebleven in de avond (6 t/m 8 uur).Ik was er de heletijd bij en de kinderen ook voor het geval dat er iets gebeurd.

     

    Sorry dat ik nu pas reageer😬

    Maar het is goed gegaan gisteren,der kwamen 2 wespen maar ik heb mijn (kinder)hulptroepen die hielpen door de wespen weg te jagen😂

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .