Ga naar inhoud

Lois en jip het konijn

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lois en jip het konijn

  1. Wat heel goed werkt is een een hooibal ofzo. Dat is een soort rekje waar je het in stopt. Het konijn moet wat meer moeite doen om het te pakken, maar het is er wel altijd. Voor mijn konijn is het altijd genoeg. 

  2. Mijn konijn had last van keutels onder haar kont. Misschien is het blijven hangen en kwam er iets van stro of hooi in? Daar lijkt het wel op. Je kunt het beste haar kontje controleren en schoonmaken met een beetje water. En misschien even het hok verschonen. Waarschijnlijk is er dan niks aan de hand. Succes! 

    Edit: O ik zie nu dat het schoon was. Misschien heeft ze er gewoon opgestaan of ingezeten. En is er wat stro in gekomen. Anders zou ik het ook niet weten! 

  3. Hoi, 

    Vandaag was het een beetje aan het regenen toen mijn konijn losliep. Door het natte gras waren zijn pootjes nat en doordat hij zijn snoetje aan het wassen was zijn neusje waarschijnlijk ook. Nu het weer droog is en hij vrolijk losloopt is hij aldoor aan het niezen. En soms wel 3x achter elkaar! Hij lijkt wel sneller uitgeput en heeft een hogere Hartslag. Hij is al rond de 7 jaar en krijgt steeds meer kwaaltjes. Hij is 2 weken terug erg ziek geworden door de maden. Nu is mijn vraag: heeft dat niezen en een hoge Hartslag te maken met de regen? En is dat heel normaal? Hij liet zich gewoon natregenen! Doen jullie nijntjes dat ook? 

    Groetjes,

    Lois 

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .