Ga naar inhoud

Moontje2020

Members
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Moontje2020

  1. Lieve zus,

     

    wat een verdriet hebben wij er toch van.. Wij zullen Sam nooit vergeten! Hij was een fantastisch konijn en hij heeft een prachtig afscheid gehad met de meisjes.

    zaterdag was er niets aan de hand, zondagochtend wilde hij niet eten en een paar uur later is hij bij onze dochters in de armen naar de konijnenhemel gegaan. 
     

    dikke knuffel van je zusje

    1E8A6BDC-9CAE-44BC-9296-870E8F8A4102.jpeg

  2. Hallo allemaal,

     

    ongeveer een half jaar geleden kocht mijn zus twee konijnen van een konijnenopvang. Ze waren gekoppeld en twee meisjes. Achteraf dus niet want een paar weken later lag er opeens een nestje met 5 konijntjes.

     

    onze kinderen waren meteen verliefd, hebben vroeger altijd konijnen gehad en een mooie grote ren gemaakt. Netjes gewacht tot ze oud genoeg waren en er twee uitgekozen. Mijn zus hield er ook twee en een vriendin van ons de vijfde.

     

    toen wij ze ophaalden viel het mij al op dat er een erg rustig was, te rustig in mijn ogen, maar ik dacht dat hij gewoon erg tam was. Een dag later lag hij dood in zijn hokje. Niets aan te zien, in de ochtend had hij nog gegeten. Een paar weken later ging een van de kleintjes bij mijn zus dood. Toen had ik al zoiets van ojee.. en nu dus een paar maanden later belt mijn zus dat de tweede ook dood is. Hij at niet meer en was een paar uur later ook dood. 

    ons konijn, Sam, doet het goed. Eet goed, drinkt goed, ondeugend, speelt.. en die bij mijn vriendin doet het ook goed. Maar toch zit er bij mij de angst dat er iets mis zit bij de konijntjes. Heeft iemand dit wel eens meegemaakt? 3 van de 5 uit een nestje dood binnen een half jaar?

    de dierenarts zegt dat Sam er goed uitziet..

     

    alvast bedankt


     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .