Spring naar bijdragen

Flip4

Members
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Flip4

 • Rang
  Groentje
 1. Ja, dit dacht ik ook inderdaad, ik heb een berging op de begane grond en dat scheelt echt enorm, maar ja, slepen met het beestje in warme tijden is ook niet goed voor de stress. Helaas is inbouw airco geen optie. Woon in een nul op de meter - huurwoning, dus gaten in de buitenmuren voor afvoerslangen zijn een no go helaas. Ik ga het denk ik voor nu uitstellen tot na de zomermaanden, dan weet ik wat er met de temperaturen gebeurt bij warm weer en of ik het binnen de perken zou kunnen houden voor konijnen, met of zonder mobiele airco / extra zonwering etc. Dus dan nog maar even een paar maanden wachten op mijn eventuele nieuwe huisgenoten.
 2. Ze komen inderdaad in huis! Ze mogen wel samen met mij op het balkon als ik er bij ben en de zon daar weg is, maar dat is pas vanaf een uur of 16.00. Ik ben de optie mobiele airco inderdaad aan het uitzoeken, ook voor mezelf 😅. En toch ook nog maar een extra laag gordijnen om de zon buiten te houden, denk ik, al houdt dat de opstijgende lucht niet tegen.
 3. Hoi iedereen, Ik ben (hopelijk) een konijneneigenaar in spé, en zal me natuurlijk voorstellen in een voorstel topic zodra dat ook zo is, maar ik ben voor ik konijnen aanschaf op zoek naar advies. Ik woon in een appartement op 4 hoog (bovenste verdieping van het gebouw), waar het nu al vrij warm is, 25-26 graden. Ik woon er nog niet zo lang, dus ik weet nog niet hoe de zomers hier zijn, maar dan zal de temperatuur vast nog verder oplopen. Ik ben me al geruime tijd aan het inlezen over konijnen en warmte, en heb een hoop tips voorbij zien komen, op dit forum en daarbuiten, maar de tip "verplaats konijnen naar binnen" gaat voor mij bijvoorbeeld niet op. Ik maak me er zorgen om dat het te warm zal worden binnen, balkon is op het zuiden dus buiten is al helemaal geen optie. Ik heb in nood in een hittegolf nog wel een grote koele berging op de begane grond met daglicht waar ze eventueel in uiterste nood zouden kunnen staan, als ik er bijvoorbeeld niet ben door werk. Al met al: ik twijfel over of ik er wel goed aan doe om konijnen te nemen, omdat ik niet wil dat ze hier oncomfortabel zijn. Of denken jullie dat het met maatregelen als ice pods , bevroren flesjes, ventilator, toch ook moet kunnen, stel dat de temperatuur ook binnen oploopt naar 35 graden? Eerlijk antwoord wordt gewaardeerd, als jullie denken dat het echt onverstandig is dan moet ik het gewoon niet doen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .