Ga naar inhoud

Micky999

Members
  • Items

    57
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Micky999

  1. Het is bekend dat veel beesten een hemolytische (= bloedoplossing) bloedarmoede of een anafylactische reactie (allergische reactie die tot bloedklontering leidt) krijgen, nadat ze ui gegeten hebben (katten, schapen, honden, paarden, en ander vee), die de dood tot gevolg kan hebben.

    jij praat hier over uien! dat is wat anders als knoflook. dat uien en uiachtige planten slecht zijn voor dieren weet ik. maar ik weet ook dat aan bijvoorbeeld paarden knoflook gevoerd word omdat het bloedzuiverend is en goed tegen wormen. maar of dat ook bij konijnen werkt weet ik niet. dat is juist mijn vraag.

  2. Ik mag echt hopen dat je echt geen vijl koopt en ze bijvijlt.. als dat wel zo is kom ik even jou tanden vijlen :grrrrrr:

    hoe dacht je dan dat de dierenarts dat deed? of hij het nou doet of ik, dat maakt dan ook niet meer uit.:grrrrrr:

  3. ik geef 's ochtends hooi dan vanaf 11 uur groenvoer (en evt. nog wat hooi als alles al op is) en 's avonds voor het schemeren krijgen ze biks. alleen als ik erg veel groenvoer heb, krijgen ze dat nog en dan geen biks meer. of evt. brood.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .