Ga naar inhoud

mageremelk

Members
  • Items

    59
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mageremelk

  1. Mijn konijntje zit (helaas) alleen, dus ik denk niet dat dat het kan zijn.

    ga overmorgen naar de da, :yes:

    ik weet niet of het er lang zit, dat is het rare. het valt niet heel erg op, m'n moeder heeft het ontdekt, eigenlijk heel raar, aai hem iedere dag uitgebreid etc. dus had hetmoeten zien!

  2. Hallo,

    Mijn konijn Zwartje, (erg origineel) heeft een soort van wrat op z'n mondje. Een beetje onder z'n lip. Dit was me nog niet opgevallen, maar hij eet en drinkt gewoon normaal, ik ga er mee naar de dierenarts, maar iemand idee wat het zo kunnen zijn, of wat ik moet doen?

  3. Hallo, ik heb een superlief konijntje van (alweer) 11 jaar, en nou had ik een vraag.

    We hebben namelijk niet de ruimte om een hok aan het ren vasttemaken, dus zetten we hem overdag altijd in het buitenren (waarin ook een hokje staat) Maar kunnen we hem 's winters ook buiten zetten? of is dat te koud? en na wat voor temperatuur mag hij niet meer naar buiten omdat het te koud is?

    bedankt!:P

  4. ja het was heel raar, want onze tuin werd bemest dus hij zat al 4 weken niet meer op het gras maar op zand. en nee hij was niet uitgedroogt terwijl hij 1 week niet heeft gedronken. (ik was op vakantie en de buurvrouw heeft daar niks aan gedaan:S)

    bedankt dollie (en andere) ik ga dat proberen. ik kij het nog even aan en dan ga ik weer wat over op meer groenten etc.

  5. nou de da heeft getest dus op uitdroging, en hij was niet uitgedroogt. verder heeft ze zijn temperatuur gemeten, zijn keutels bekeken, oren bekeken, mond bekeken, geslachtsdeel bekeken, en zijn ogen bekeken. we hebben haar een nauwkeurige beschrijving vertelt wat er was gebeurd.

    kwa gram weet ik niet wat ik geef, ik gaf vroeger altijd 1 stuk groenten per dag, bijv. een wortel, brokolie enz. en meestal nog een gedroogd korstje van een boterham. dan at hij ook nog altijd gras. hij kreeg gemengd voer en natuurlijk, hooi.

    nu krijgt hij alleen biks, hooi en water.

    de da heeft gezegd dat je de komende dagen géén groenten of andere bijvoeding mag geven.

  6. de DA heeft er meer verstand van dan ik, maar nu hij weer drinkt, heb je een idee wat het anders zou kunnen zijn? hij is wel op alle mogelijken dingen getest, het was niet zo van: o ja geef hem maar alleen hooi biks en water!

    hoe kan ik weten wat hij dan heeft?

  7. ik vind het een beetje vergezocht dat onze dierenarts gewoon een diagnose vertelt die niet klopt. hij drinkt nu weer, en eten doet hij ook weer goed! de da waar ik heenga is van een dierenpraktijk die in meerdere steden en dorpen zit, dus dat is niet zomaar een da die nergens verstand van heeft.

    ik moet hem 1 x per dag voeren, tenzij zijn bakje niet leeg is. ik wil nu een poosje zijn voer zo houden en als het goed gaat vraag ik gwn aan de da of hij weer is wat anders mag.

  8. ik snap wel dat je niet zomaar naar de da kan gaan, als ik nou zeg tegen mijn ouders, ik moet naar de da dan zeggen ze ook eerst, ja niet vanavond. en hoe lang ik dan ook blijf doorzeuren, ik kan daar verder niks aan doen (ik ga altijd wel meteen naar de da, maar als hij 's avonds niet lekker is ga ik de volgende dag)

    dus ik denk echt niet dat hij/zij een smoes verzint om niet naar de da te gaan, soms kan dat gewoon niet, maar probeer wel een beetje je best te doen, want het kan in een keer afgelopen zijn met je konijn:S!!!

    woon je in een stad of dorp?

  9. ik ben naar de da gegaan, het probleem was dat hij te veel bijvoeding kreeg, hij heeft gemengd voer en veel groenten en dat mag nu niet meer, hij krijgt een dieet van water, hooi en mestkorels (ofzoiets:P) helaas voor hem,geen wortels meer.

    het lag ook aan z'n leeftijd (10 jaar) dat ie niet zo goed meer verteerd enz.

    hopelijk gaat het snel beter!

  10. we hebben weer een lading dekens over het hok gedaan, eenzaam kan best zijn, ik kreeg hem toevallig, en ik was ook nog jong dus dat wist ik niet, niet dat het een reden is maar nu hij 10 is, dit klinkt nogal hard maar als hij overlijd heb ik dan nog een konijn over, en helaas kan ik de tijd niet meer vinden om ze de hele dag aandacht te geven:( maar met vakantie ben ik de hele dag bij mijn sgatje. over het naar binnen halen, ik ken een aantal mensen die hun nijn naar binnen hebben gehaald, maar door de temperatuursverschil zijn ze allemaal overleden...., hij is al wat vrolijker,

    ik probeer zoveel mogelijk het naar zijn zin te maken:P

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .