Ga naar inhoud

Mattie

Members
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mattie

  1. Sammie (♂️) is vorige week woensdag gecastreerd. Sindsdien zien wij deze kleur plas. Het is minder donker dan de eerste dag. Nu leeg ik zijn toilet heel vaak per dag, en gebruiken we even keukenrol zodat het niet plakt aan zijn wondjes. Allebei de konijnen (zitten nu apart) worden behandeld voor cuniculi sinds vrijdag. Pip (♀️) was ineens aan het weg draaien met haar kopje en oogjes flitsen heen en weer. Ze rende steeds rondjes en viel dan om. Zo zielig. Meteen met spoed naar de dierenarts geweest. Die denkt doordat Pip het heeft, Sammie nu nierproblemen ondervindt door de cuniculi. Iemand hier ervaring mee? Pip lijkt trouwens iets op te knappen. Ze begon met dwangvoer maar eet nu weer zelf. 

    IMG-20200601-WA0005.jpg

  2. Hoi! Onze Sammie is afgelopen woensdag gecastreerd. Het is goed gegaan. De wondjes zien er mooi schoon en droog uit. Nu moest hij op advies binnen blijven voor 10 dagen. We hebben enigszins provisorisch een konijnenverblijf voor binnen gemaakt, maar hij wordt er niet vrolijk van... Hij is actief en eet en drinkt goed. We hebben hem vandaag op een kleed in de ren laten spelen. Dat was net een koe die weer voor het eerst naar buiten mag, zo blij sprong hij rond. Nu vroeg ik me af hoe lang jullie konijnen binnen moesten blijven na castratie? 

  3. Onze nieuwe konijntjes eten nu ook de Kasper faunafood hobby brokken. Ik begrijp hier dat deze niet de beste keuze zijn, dus wil ik ook graag overstappen. Het zijn twee hongerige wolven als het bakje er aan komt. Ik vind het lastig een nieuwe uit te zoeken. Wat is jullie advies of ervaring, en hoe kan ik de overstap het beste maken?

    Bedankt ☺️

  4. Hoi! We hebben sinds twee weken twee konijnen. Nu zagen we net twee verschillende plasjes liggen, en we vragen ons af of dit normaal is? Ik krijg alleen de foto's er niet bij. Een plasje was doorzichtig, net water. De andere gelig, een beetje melkachtig. 😳

     

    Groetjes Mattie

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .