Ga naar inhoud

Jenkie2014!

Members
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jenkie2014!

  1. We zijn vanmiddag naar de dierenarts geweest, ze hebben niks gevonden erin. Maar hij heeft wel een beschadiging opgelopen aan het ook. We moeten nu een zalfje erop smeren en hopelijk kunnen we het nog een beetje genezen. En anders ook met beschadiging huppelt die vrolijk rond. Alleen niet nu, want nu is die een beetje boos op mij dat hij naar de dierenarts moest😜

    • Vind ik leuk 1
  2. Heel erg bedankt allemaal!

     

    Ik heb het net even schoongemaakt met water en een watje, dat hielp wel even. Zijn oogje kon weer open alleen hij kneep hem zelf net zo hard weer open. Heb ook even snel een kijkje genomen in zijn oogje, maar zag zo snel niks geks. Dus even afwachten tot morgen en dan meteen morgenvroeg de dierenarts bellen. 

    Ik kan nu in ieder geval wel met een gerust hart naar bed. Bedankt allemaal!

     

  3. Hoihoi allemaal,

     

    Ik liep net naar buiten en toen zag ik dat Binkie zijn rechteroog helemaal dicht zat. Ik heb er even nagekeken en ik kon het oogje niet meer open krijgen, ook komt er nog wat wittig pus/slijm (geen idee wat het precies is) uit. Verder gedraagt hij zich normaal, hij eet en drinkt gewoon. Nu dus de vraag wat te doen? Afwachten tot morgenvroeg of toch de dierenarts bellen? Ik vind het zelf heel zielig en zal het liefst meteen naar de dierenarts gaan, maar hij heeft er geen last van. Daarom ben ik wel benieuwd naar jullie mening? En ook de vraag hoe ernstig dit is? 

     

    Groetjes!

  4. Hoihoi allemaal,

    Ik heb sinds ik mijn konijnen heb Hope Farms SuperTrio gevoerd. Nu wilde ik het vandaag weer bestellen en kwam ik erachter dat het niet meer geproduceerd wordt. Dus nu de vraag wat moet ik mijn konijnen voeren? Ik vind het zo moeilijk om het beste voer voor mijn konijnen te vinden, want er is zoveel aanbod. Waar moet ik opletten? En war raden jullie mij aan? 

     

    Even over de situatie nu:

    • Ik heb een koppeltje  hier zitten:  een dwergje van 6 jaar en een middelgrote van 4 jaar
    • Het rammetje heeft gevoelige darmen en we zijn al vaak bij de dierenarts beland, dus het zal mooi zijn als er voer is wat de darmen een beetje ondersteunt
    • Verder krijgen ze natuurlijk 24/7 hooi 

     

    Ik hoop dat jullie mij een beetje verder kunnen helpen en jullie ervaringen en kennis willen delen.

    Groetjes!!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .