Ga naar inhoud

pandabeer129

Members
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door pandabeer129

  1. Op 14-8-2020 at 11:38 zei Jamesthebunnybutler:

    Dat is fijn om te horen! Goed in de gaten houden die Dex en bij een terugval idd het gebit onder handen laten nemen...

    Mijn binnenkoppeltje dronk deze week trouwens ook erg slecht en ik heb uitgevonden dat ze super goed gaan drinken als ik hooithee met kruiden voor ze klaar maak (had nu met gedroogde peterselie gedaan) Ze komen inmiddels aanrennen als ik met het bakje "thee" aan kom lopen en ze slurpen dan zo het halve bakje leeg. Misschien kan dat nog helpen als Dex heel weinig vocht binnen krijgt? Of alleen thee van gedroogde kruiden zou misschien ook nog kunnen.

     

    Op 14-8-2020 at 14:36 zei Jamesthebunnybutler:

    Gekke konijnen!

    hooithee met kruiden??? ga ik ook proberen!

  2. Op 23-3-2020 at 17:54 zei LunaenBella:

    Ja, de dierenarts was konijnkundig. Ik heb haar naar binnen gehaald en heb vrijdag de dierenarts gebeld of ik het mocht verdelen over 2 keer per dag. Ze konden hier geen antwoord op geven omdat ze eerst moest weten of ze nog koorts had. 

     

    Toen ik zaterdag ochtend bij haar kwam was ze ontzettend benauwd en ben ik naar een andere konijnkundige dierenarts gegaan. Die voelde een gezwel in haar nek die op de luchtpijn drukte. Het gezwel zou te hard zijn geweest om er wat vocht uit te zuigen zodat er wast van de druk af ging. Ze heeft daar injecties voor gekregen en vanaf toen moest ik de antibiotica en de pijnstiller 2 keer per dag injecteren. Het was afwachten of ze vooruit ging. Er was tot en met vandaag eigenlijk geen verbetering. Ze at nog steeds niets, keutelen deed ze matig en de benauwdheid werd alleen maar erger. Vanochtend toen ik bij haar kwam heb ik haar nog wat gevoerd met een spuit, maar ze wou eigenlijk niet meer hebben. Het leek alsof ze zelf ook opgegeven had. Ik ben rond half 11 met haar naar de dierenarts waar ik woensdagavond naar toe gegaan was. Ook die zag dat ze enorm benauwd was maar kon het gezwel niet voelen. Omdat ze niet reageerde op de medicatie en alleen maar achteruit ging heb ik besloten om haar in te laten slapen. Ik heb nog nooit zo een moeilijk besluit gemaakt, maar ik vond het niet eerlijk tegenover haar om door te gaan...

    ooh wat zielig!!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .