Ga naar inhoud

IngeborgHnk

Members
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door IngeborgHnk

  1. Ik heb haar voor de nacht geen dwangvoer meer wat gegeven in de hoop dat ze zelf wat zou gaan eten van wat er allemaal in haar hok ligt. Dit heeft ze vannacht niet gedaan. Met de medicatie heeft ze een stukje banaan gehad met wat zachte brokjes. Ik wil ook liever geen dwangvoer meer geven omdat ze toch ook zelf wat moet gaan eten.. ik kijk even aan tot een uur of 14:00 aan of ze wat eet en anders toch een beetje dwangvoer om de darmen wel aan de gang te houden.

    ze had vanmorgen wel weer meer gekeuteld gelukkig!

  2. Ik heb vanmiddag bij de DA emeprid gekregen omdat haar keutels uitbleven. Vandaag ook nog dwangvoer gegeven. Ze heeft een paar keer wat van haar hooi gegeten. Inmiddels heeft ze om 17:45 wat zachte keutels gelegd. Verder nog geen andere. En as we speak eet ze zelf een stukje aardbei! Ik twijfel alleen of ik haar nu ook nog wat dwangvoer moet geven (zachte brokken). 
    ze is ook weer actiever en wil zo nu en dan even uit haar hok om door de keuken en hal te huppelen

    • Vind ik leuk 1
  3. Vanmorgen is mijn voedster gesteriliseerd. Bij de dierenarts had ze achteraf veel stress en lukte eten niet. Dwangverpleging liet ze uit haar mond vallen. 
    Thuis eerst even laten wennen en rusten in haar hok en nu lukt het geven van dwangvoer wel. Maar zo nu en dan valt er wat Olvarit wortel op haar vacht en nu is ze best wel oranje 🙈 kan je dit er op een of andere manier uitkrijgen of moet dit vanzelf vervagen? 
    Ik vond het toch wel even spannend, maar inmiddels is ze weer actiever. Hopelijk gaat ze ook snel weer gewoon voedsel eten. 
     

    A244B4EC-F2CD-4BF6-AAFB-301DC8C150AB.jpeg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .